Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jsem marod a ležím v posteli, a hraje v tom Michelle. To jsou jediné dva důvody proč jsem tuto nevýraznou kopii všech romantických komedií viděl. Je to bohužel nenapadité a nemá to švih, navíc se zápletce nedá věřit. Hlavní hrdina sice je celkem mile ulítlý a nedospělý , ale není tam žádná chemie, žádný dobrý humor...Jako čaj z použitého pytlíku. Prostě slabý odvar podobných , ovšem lepších komedií, které mají to " něco ". ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nejlepší jsou tyhle zážitky, které nečekáte. Mělo to všechny indicie nezájmu, ale nakonec se z toho stal příjemný fandomový film, aneb cross mezi Patrickem Dempseyem (Grey's Anatomy), Kevinem McKiddem (Rome), Busy Philipps (Cougar Town), Kelly Carlson (Nip/Tuck), Jaime Ray Newman (Eastwick) a Kevinem Sussmanem (The Big Bang Theory). Well played. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Patrick Dampsey je sice možná úspěšný a sexy,ale nedovede se vymáčknout a normálně jednoduše říct holce co se mu líbí, že si jí chce vzít a tak milá holčina odjede do Skotska a tam najde konečně CHLAPA, který za to stojí... Nicméně americký ňouma se rozhodne, že ve jménu vlastního sobectví zničí svatbu své kamarádky a skotského sympaťáka a to za každou cenu. Nejsem rozhodně žádný moralista, ale celkové vyznění filmu mě pěkně nakrklo a znechutilo a dávám dvě hvězdy jen díky tomu, že jsem v tv před tím viděl ještě větší shit jménem "Jedna za všechny". ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to takový průšvih, jak se tady dočítám v komentářích. Souhlasím, že podobných romantických slaďáčků je hodně a jsou si v podstatě podobné, ale to přece nevadí. Je to dobře zahrané a natočené, vtipných míst je tu taky dost a já se docela pobavil. Žádný převrat v tomto žánru to určitě není, ale *** si tahle komedie zaslouží a basta. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama