Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

High.Hopes 

všechny recenze uživatele

Film sice následuje příběhovou linii typických amerických teenagerovských komedií, narozdíl od většiny z nich se ale naštěstí nebere vůbec vážně, naopak si z podobných filmů mírně utahuje. Když tak ale koukám na další komentáře tady, přijde mi, že většina lidí asi tu jemnou parodii tvůrců ve filmu neobjevila. Pro mě to ale byla ta největší přednost, která udělala film koukatelným. ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

Reklama

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama