Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že si Sydney White našla přátele na celý život, ale to že mě sledování toho bude málem stát krk, to jí asi nenapadlo. Já fakt snesu téměř všechno, ale tohle bylo na mě prostě moc a ten konec, kdy zlí dostali co si zasloužili a hodný a utlačovaný loseři zase co chtěli, sice neni nic novýho a já na to byl připravenej a nevadí mi to, ale tady je to fakt chuťovka jen pro otrlý diváky. 1,5* za pár zábavných scén ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Královna ročníku není teenager komedii „prcičkovského“ střihu, ale spíš taková studentská Pravá blondýnka a to především díky účinkování „Chiky“ Bynes. Klasické středoškolské rozdělování do množin obdivovaných sportovců, podivínských šprtů nebo sexy roztleskávaček navlečené do podoby moderní Sněhurky (nechybí princ, zlá královna, trpaslíci ani Sněhurka samotná) s nezbytným klišé endem – vhodné pouze pro Amanda fans. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holka, ty tam zapadneš jako těsnění na hadici." Táta instalatér to skvěle odstartoval, ale pak už je to jen na Sidney a sedmi mimoních. Já jsem tedy zralý filmový divák, takže jsem tušil, že do bárbínovského spolku Kappa Fí Ný nebude nejlépe zapadat holka, která zná comicsy, skvěle hází míč, nechroupe salát, používá svou hlavu, ovládá hasičák, umí pískat na prsty, vyzná se v antivibračních kladivech a nevypadá jako umělá blondýna, která právě prchla z obálky časopisu. Takže překvapení se nekonalo, ale nadšení Sidney bylo nakažlivé, pikle se kuly poměrně zábavně a naučil jsem se skvělá uklidňující slova: Prada, Gucci, Chanel, Armani. Sice nevím, co ta slova znamenají, ale uklidňují mě. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama