Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií tohoto druhu (=jednoduchá, trošku holčičí teenagerovská komedie). Hlavní výhru bych viděl v obsazení hlavní hrdinky, která neni blondýnka (!) a tváří se celou dobu sice trošku přihlouple, ale rozhodně roztomile. Zápletka neni nijak originální, ale to se asi ani nedalo čekat, takže doporučuju určitě všem, kdo má rád tenhle typ komedií, ostatní ať se radši oboukem vyhnou, žádnou inovaci tu nečekejte.. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nápad se cvokhousem se mi hrozně líbil a úpřímně řečeno, dvě hvězdičky vybojoval právě on a jeho osazenstvo. S postupem času film překypuje jedním klišé za druhým a vše zazdí předvídatelným, lépe řečeno těžko uvěřitelným závěrem, který si v reálném životě opravdu nedokážu představit a to mám docela bujnou fantazii. ()

Reklama

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tahle variace na Sněhurku měla k pohádce z divákova hlediska velice, ale velice daleko..... Bohužel ani herecké výkony nedosahovaly byť jen průměru a jestli Amanda Bynes bude i nadále pokračovat v podobných propadácích jako byly poslední 4 z 5 ti filmů, prosviští z mé oblíbené desítky do propadliště dějin. Film zachraňuje pár slušných a dva vtipné okamžiky, jinak bych tohle dílko nasměroval mezi odpad a jednu jedinou hvězdičku :o)) ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)

Reklama

Reklama