Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

becki_tu odpad!

všechny recenze uživatele

Sebeparodická a absolutně nezábavná trapárna, která se snaží diváka přesvědčit, že v Americe chodí na vejšku jen lůzři, dementi, hysterické blondýny a ostatní paka a individua. Humor se zde vyskytuje prakticky pouze ve formě zoufalých a trapných pokusů, při kterých se divák spíše červená jako rajče než aby alespoň lehce potrápil svou bránici. Je pravda, že jsem nečekal nic, co by "kvalitou" překračovalo hranici žánru, ale tohle bylo už vážně moc. Tohle bolelo. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

Reklama

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Takovéhle naivní komedie jsou občas potřeba. Je pravda, že tahle variace na Sněhurku a sedm trpaslíků je v závěru hodně naivní, ale zábavná. Cvokhaus je na celém filmu to nejlepší, takže celkově film není zas tak zatracení hodný. Sú horší ptákoviny a tohle je jedna z těch lepších, která člověka pobaví a zároveň mu nedegraduje jeho IQ. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Pohodová oddechovka ze sice známými a stereotypními prvky -šprti, roztleskávačky, fotbalisti- , která ale není ani trapná, ani nudná. Holka správňačka to nandá namyšlený snobce, co chtít víc? Okořeněno dostatkem neotřelých gagů, spoustou hezkých a sympatických slečen, mimoňovitých mimoňů a dobrým koncem. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama