Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další klasické americké klišé naservírované v podobě (nečekaně!) romantické komedie na bázi toho, že od začátku je jasné, jak to všechno skončí. Zhrzená "Sněhurka" uteče před krutou "Královnou" a pomocnou ruku jí nabídne parta "7 trpaslíků", u nichž je slovo rozum cizí. A pak ji zachrání princ (bílý kůň už bohužel nebyl) a oni spolu žijí šťastně až navěky. No a takhle by se dala pojmout tato moderní "pohádka" alias tuctový film s nevýraznými herci, výraznou hudbou a sem tam vtipnou scénou. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Ona to vážně byla pohádka o Sněhurce. A bylo docela zajímavé, jak tam všechny klíčové prvky byly naroubovány, počínaje trpaslíky, přes zrcadlo či jablko, až po polibek na probuzení. Neopovažoval bych se tuto teen komedii komukoliv doporučovat, protože drtivá většina by to nestrávila. Ale mě filmy ze střední nebo vysoké nikdy neurážely a když si chci prostě jenom sednout a koukat na nějakou nenáročnou pitomost, tak právě komedie tohoto typu jsou ideální. Bál jsem se, že se bude děj točit okolo toho, jak z hlavní hrdinky udělat atraktivní krásku, ale to se naštěstí nedělo. Protože na to by Amanda Bynes neměla. Mimo ukrutné hromady klišé, jsem se dočkal i pár skvělých hlášek, hlodů a scén, takže 60 %. Oblíbená část- Embeleho vyvolání při přednášce ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Né každé teenagerovských stupidní slaďárny jsou stupidní. Mně osobně se zrovna tohleto moc líbilo i když konec se mi zdál takový moc pocukrovaný. V poslední době je moda točit filmy ze střední školy ,takzvaně vždycky vyhrávají ti co jsou podceňování. A proč ne? Amanda Bynes je toho příkladem ,většinou ji vídám v takových snímcích jako třeba -Co ta holka chce- a mužu říct že jsem ji ještě neviděla v něčem co by mě šokovalo.Jo houfujou se v k.ročníku blondýny to jo :-D ale pořád ještě nad vším vyhrává rozum a to je potom hapyend :-) ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro filmy podobného ražení, sice po pěti minutách víte jak to dopadne, nicméně si výbroně oddychnete, dostanete lepší náladu a aspoň já sem se i pobavil, celý film jsem měl takový lehký úsměv. Je to taková teenegerská komedie, ale zase ne úplně typická, jelikož neobsahuje fekální fórky, za což má hvězdičku navíc, navíc nepostrádá mírný nadhled a Amanda Bynes mi přijde vcelku okouzlující. Jo a jsem mimoň:) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)
  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)

Reklama

Reklama