Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

elisinka odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička mě vážně dostala ale druhý díl mě doslova převálcoval! Proč nevydělat ještě pár milionů dolarů navíc, že? Na druhou stranu pro takové třináctileté slečny je to možná perfektní podívaná ale jak tady psali přede mnou, myslím i já že DIsney vážně upadá. Kde jsou ty doby kdy se na pěkný a dojemný animák mohli dívat děti i dospělí a užili si podívanou obě věkové skupiny? ()

patrik221 

všechny recenze uživatele

Unavná, trápna a hlavne zbitočná teenegerská ptákovina na ktorú ma prinútila pozerať moja ex. Herecké výkony, scénar a príbeh stoja za konské lajno. Prečo teda až dve hviezdičky? Pretože s porovnaním dvoch zvišných dielov(bohužial som videl aj tie) je tento film preca o niečo lepší - choreografia tanca je dosť dobrá, pesničky sú ako tak chytlavé, prostredie pekné a Ashley Tisdale s Vanesou Hudgens dostatočne sexi. Plus tento diel má aj ako takú atmosféru - je to taká lepšia sračka.Tento film odporúčam naivným teenegerkám. Iným ludom to moc nedá. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

To už je moc. Dialogy jak dělaný pro antilopu po mozkový mrtvici, herecký výkony spíš trapný (Vanesska je sice ukrutně roztomilá, ale to neznamená, že ji musí dabovat sedmiletá holčička; a Zac je tady dost napřesdržku) a děj tak předvídatelnej a classic, že je to i na film podobnýho ražení PŘÍLIŠ! Jen ta choreografie je pořád špičková no (Work This Out!) ... ale čekat celej film jen na těch pár písniček, uf uf. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

U prvního Muzikálu ze střední se dalo mluvit ještě o nějakých hereckých výkonech navázaných na alespoň průměrný scénář. Následný děj je ale totální pitomost, která je skutečně vhodná jen pro pubertou nadané jedince. Dialogy, chování postav i celá logika děje jede jak podle osnovy z učebnice, ale navíc ještě totálně stupidním způsobem. Jediné, co opravdu oceňuji a před čím se skláním jsou taneční čísla, která vypadají skvěle a náročně a jsem si jistý, že jejich secvičení muselo dát pořádně zabrat. Stejně jako u prvního dílu tak ani u dvojky nejsou úplně špatné songy, přestože hitovka není žádný a do paměti se nejspíš taky nezapíšou. Také prostředí zvolené na natáčení je opravdu dost oku lahodící. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

HSM 2 jsem vždycky měla radši než první díl, možná právě proto, že je ještě víc kýčovitý, naivní, roztomilý, přehnaný...Letní atmosféra a hromada skvělých písniček navíc roztančí každého. A v závěru jsme se konečně dočkali! Pár středoškoláků si po půl roce vztahu konečně dal pusu, no není to sladký? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Zac Efron nazpíval všechny písně sám. Narozdíl od prvního dílu, kde ho nadaboval Drew Seeley. (Cheeker)
  • Jedná se o první film stanice Disney Channel, který měl reklamu na stanici ABC. (Cheeker)
  • Na začiatku filmu žiaci čakajú v triede, aby zazvonil zvonček. Zeke Baylor (Chris Warren Jr.) sedí najskôr na malej stoličke pred tabuľou, potom zas na stoličke normálnej veľkosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama