Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zoufalý sled nelogičností a trapných náhod je alespoň trochu kompenzován občasným záchvěvem dobrého vtipu a parádním cameem N. P. Harrise. Zbytek je ale pravý opak prvního dílu, který těžil z atmosféry zhuleného dobrodružství, protože tohle je jen unylá road movie, u které trasa Kuba – Texas slibovala mnohem více než jenom pár pšouků, fisting balíku trávy a slabé pomrkávání po politické nekorektnosti. Promarněná šance a solidní zažehnutí obav z plánované trojky. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pokud měkomu přišel první díl prvoplánový, plný vulgarit a fekálního humoru, tak tenhle je ještě prvoplánovější, je v něm ještě víc vulgarit a termín "fekální" je pro některé scény zbytečně laskavý. Trochu tu chybí výraznější příběh (a upřímně, celá část s terorismem je skoro až trapná), nicméně koukat se na to určitě dá. Rozhodně stojí za to cameo N.P. Harrise a tahle skladbička s titulem "My dick - your dick" (v překladu zhruba: "moje přirození - tvoje přirození") ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Vedle prvního dílo výrazně slabší, přeci jen fekální humor je potřeba dávkovat s mírou a tu tvůrci filmu zjevně neznali. Na druhou stranu, v některých momentech jsem opravdu řval smíchy (zásluhu měl zpravidla kamenný výraz Johna Cho) a především - celá ta přehlídka všech možných forem americké xenofobie, zabedněnosti, rasistických předsudků a omezenosti je tak úžasně trefná, že se až divím, že to nezakázali... Vydírání židů při výslechu je scéna roku!!! No a takový Neil Patrick Harris na jednorožcovi... ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně tak dobré jako jednička. Začátek se sice nese v duchu zbytečně nechutných fórů, ale ty celkem brzo odezní a nastupuje vytoužený, hrubě prof*ckovaný výlet napříč Amerikou, ve kterém nechybí Ku Klux Klan, bottomless party, zhulený George Bush a samozřejmě jako vždy awesome Neil Patrick Harris. Trojka? Bring it on... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když se z Armstrongova „What a wonderful world“ přejde v sraní, rychle víte, na čem jste. Opuštěné ostrůvky vtipu patří jednoduchosti (gesto budoucí „pilotáže“ v letadle), zbytek je jen pustý oceán trapnosti. V tomto ohledu vládnou trojka s balíkem trávy, Barneyho unicorn cameo a celá linie s vládními agenty, nicméně nerad bych na někoho či něco zapomněl.. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)
  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)

Reklama

Reklama