Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pokud měkomu přišel první díl prvoplánový, plný vulgarit a fekálního humoru, tak tenhle je ještě prvoplánovější, je v něm ještě víc vulgarit a termín "fekální" je pro některé scény zbytečně laskavý. Trochu tu chybí výraznější příběh (a upřímně, celá část s terorismem je skoro až trapná), nicméně koukat se na to určitě dá. Rozhodně stojí za to cameo N.P. Harrise a tahle skladbička s titulem "My dick - your dick" (v překladu zhruba: "moje přirození - tvoje přirození") ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz tu neni takovej nabeh na kultovnost jako v pripade prvniho dilu a celej film se rozpada na jednotlivy scenky, nicmene jedna scenka je vostrejsi nez druha a mezitim prakticky neni hluchy misto, takze to je stejne pekna jizda. Par foru bylo sice uz zbytecne prasackejch a neco slo vyuzit vic, ale stejne sem se bavil. Navic Penn, Cho i Harris sou porad strasny krutaci a jelikoz je film v podstate roadmovie, tak ani na okamzik nenudi a par foru fakt stoji za to videt, obcas tu jsou desne brutalni veci. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zoufalý sled nelogičností a trapných náhod je alespoň trochu kompenzován občasným záchvěvem dobrého vtipu a parádním cameem N. P. Harrise. Zbytek je ale pravý opak prvního dílu, který těžil z atmosféry zhuleného dobrodružství, protože tohle je jen unylá road movie, u které trasa Kuba – Texas slibovala mnohem více než jenom pár pšouků, fisting balíku trávy a slabé pomrkávání po politické nekorektnosti. Promarněná šance a solidní zažehnutí obav z plánované trojky. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně tak dobré jako jednička. Začátek se sice nese v duchu zbytečně nechutných fórů, ale ty celkem brzo odezní a nastupuje vytoužený, hrubě prof*ckovaný výlet napříč Amerikou, ve kterém nechybí Ku Klux Klan, bottomless party, zhulený George Bush a samozřejmě jako vždy awesome Neil Patrick Harris. Trojka? Bring it on... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kal Penn a John Cho neboli Kumar a Harold jsou povedená dvojka kámošů, kteří zrovna mají namířeno do Amsterdamu, ale v letadle si je omylem spletou s teroristy a jsou nemilosrdně posláni do vězení v Guantanamo Bay. Po zjištění, že se zde podávají "španělští ptáčci" (hádejte co to asi je za "specialitu"¨) vezmou do zaječích. Na jejich dramatickém útěku, kdy jim na záda dýcha jeden zlý (Rob Corddry) a jeden hodný (Roger Bart) vládní agent, je čekají trampoty spojené se zvrhlým sourozeneckým párem, nebezpečným Kuklux klanem, potkají sjetého herce Neila Patricka Harrise, zavítají do bordelu, potkají zhuleného prezidenta Bushe a nakonec překazí svatbu Kumarovi bývalky (Danneel Harris) se slizkým podrazáckým kamarádem, aby pak konečně dorazili do Amsterdamu a pro změnu Harold zde vyhledal svoji holku (Paula Garces), která tady natáčí reklamu. Jedničku jsem neviděl, ale ve dvojce jsou na skladě hlavně hrubozrnné gagy, kterých je bezpočet, a proto o humor nebyla nouze, jako třeba v jiných komediích, kdy hodinu čekám na jeden gag, který pak stejně nestojí za nic. Tady jsem se, za zvuku mnoha známých hudebních fláků a výborných herců, bavil královsky, a proto také královsky hodnotím. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)

Reklama

Reklama