Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Další z hororů, který využívá Zombie tématiku tím způsobem, že jí staví celou na hlavu především v tom, jakým způsobem zombáci vznikaj. Nápad není špatnej: Doktor v psychiatrické léčebně píchá injekce s jakýmsi sajrajtem, po kterém s postupem času a větší dávkou vznikaj nemrtví zombáci, žíznící po krvi a lidském masu, ale způsobem jakým režie a především scénář se k tomuto tématu postavili, nestojí za nic a jde spíš o špatně natočenej horor s tragickým scénářem. Herci jsou opět seriálové hvězdičky ze kterých jasně vyniká Peter Stormare, kterej je ale zároveň ze všech nejhorší, protože je jasné, že hraje zápornou roli, protože se na to hodí a je nepředstavitelný v jiný roli a od prvního okamžiku co je před kamerou je jasné, že za vším stojí, ikdyž ještě nevím začím, ale k jeho postavě, jak už tu bylo řečeno to fakt svým způsobem sedí. Jesse Metcalf, především znám jako zahradník ze zoufalých manželek dostal nejvíce prostoru a dá se říct, že to ustál, takže půl hvězdy pro něj, půlka za šíleného Stormare, a jedna celá hvězda za poslední půlhodinku, plnou krve, šílenství, běsnění, bodání a třetí hvězda za nečekanej závěr, kterej mě velmi překvapil. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Co napsat k filmu, jehož nejatraktivnějším činitelem je hlavní představitel? Vzhledem k tomu, že nejsem gay, to pro film není moc pozitivní. Sanatorium plné nakažených a hladových "zombií", šílený vědec aspirující na sympaťáka roku, no a v neposlední řadě, onen slaďoučkovský hlavní hrdina. Musím však uznat, že s hráběma v jedné ruce a Evou Longoriou na té druhé mu to slušelo víc. V tomhle "krvavém průseru" je jeho sexappeal trochu mimo mísu .-) ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma blázince, kde jsou dělány na lidech pokusy, se tady zvrhlo na krvelačné zvířecí lidi toužící žrát se navzájem a zabít všechno. Vadilo mi na tom hodně věcí, například že děj jakoby hrozně přeskakoval - jednou je tam honí, pak zas je klid, pak najednou zas je honí, pak zase klid... Taky hlavní postavy jsou chvíli ok, chvíli ne, chvíli tady, chvíli tam. No prostě ten film mi nic nedal. Krvavé scény a scény násilí nebyly špatné, ale neprahnu po tom... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica snímku bola nudný, nezáživný opis pobytu na psychiatrii a zoznamovanie sa s postavami. Druhá polka sa však ukázala byť ako totálna, zbesilá a krvavá gore jazda za slobodou medzi šialenými kanibalmi. Je tu aj pár komických momentov, hlavne v spojení so zamilovanou prsnatou kanibalkou :). Preto kto prežije v zdraví úvodnú nudu, tak si pri konci určite príde na svoje. Slabší priemer. 55/100 ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Opět jeden z béčkových hororů obsazený seriálovými herci. Tentokrát na téma, jak to vlastně začíná při zombie apokalypse. Rozhodně je to koukatelný a díky krátké stopáži film nenudí. Jen škoda, že hlavní tahák Peter Stormare tak přehrával. Asi si už Nakažení smrtí nepustím, ale jednou se to určitě dá. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama