Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Asi nemá zmysel sa rozpisovať o nejakom deji. Ten je úplne účelový, nemá za úlohu nič iné, než pripraviť scénu pre záverečný kanibalský masaker a je jedno, či zmysluplne, hlavne že červená strieka, údy sa lámu a vnútornosti vydujú. Pre mňa je jediným zaujímavejším momentom filmu ten ostrý strih medzi zúfalo nudnou prvou polovicou a beštiálnou druhou. Psychiatrická liečebňa - pošahaný doktor a jemu oddaný personál - chorí ľudia a rôzne ľudské netvory, čo neurobili nič pekného tam vonku. Preto sú všetci zatvorení a skúšajú sa na nich "nové postupy a liečba". Potom sa to nejako zvrtne. Prvá polovice pomaly odkrýva karty, v druhej je viac akcie a veľa krvi. Celkovo sa jedná o neuveriteľnú sprostosť. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Co napsat k filmu, jehož nejatraktivnějším činitelem je hlavní představitel? Vzhledem k tomu, že nejsem gay, to pro film není moc pozitivní. Sanatorium plné nakažených a hladových "zombií", šílený vědec aspirující na sympaťáka roku, no a v neposlední řadě, onen slaďoučkovský hlavní hrdina. Musím však uznat, že s hráběma v jedné ruce a Evou Longoriou na té druhé mu to slušelo víc. V tomhle "krvavém průseru" je jeho sexappeal trochu mimo mísu .-) ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WAU!! V tomhle snímku je vše co má rohlíček rád. Výborné prostředí blázince včetně hnusných a oplzlých bláznů, skvělé gore, tempo a také vtipného černocha(Vzpomeňte si na mě až ho uvidíte poprvé :D) Tohle je pro mě vážně překvapení a od plné palby chyběli jen krůčky, protože začátek byl malinko utahaný. Ale po 30 minutách začíná to pravé ořechové a na konci už je to jedno velké gore inferno. Jo, tohle mi udělalo radost a tak to rád doporučím. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem opět nějakou kravinu, jakou má v nočních hodinách ve zvyku televize produkovat obzvláště na určitých kanálech, ale vesměs se jednalo o až překvapivě příjemné překvapení ve formě pseudo-zombie hororu nabitého akcí. Samozřejmě, přítomna byla taková ta klasická hororová logika, ale celkově to nenudilo, vývoj děje byl taktéž překvapivě příjemný, ne tak křiklavě typický a ani zpracování nebylo kdo ví jak špatné. Na "pouhý" video film dobré. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

to byl jako nějakej nepovedenej pilot k céčkovýmu půlnočnímu seriálu?! insanitarium v sobě nemá naprosto nic, co by se nevypařilo do druhého dne od sledování... ale klobouk dolů za ty lázně - za tolik cisteren falešný krve by se nemusel stydět ani jakubisko... jestli můžu radit, vyhněte se tomuhle blázinci obloukem! 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama