Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

Fr 

všechny recenze uživatele

Přicházím v míru! Neublížím vám! A všichni zemřete!..... Dětská Akta X zahalená kamufláží a fritovaná v paranoidním spiknutí, (jakákoliv) blízká setkání (kteréhokoliv) třeba třetího druhu, MIB, Superman a enormní groteskní těla ocení všichni, kteří upřednostňují veselejší stránku nad tím ostatním. Nám (mě a dětem) se to líbilo. To, že je to vtipné jsme ocenili víc než maniakální smích šíleného vědce! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč mám jeden palec kratší. 2.) Jsem voják z povolání a chci (konečně) vidět generála, který má nejen nápad, ale i plán. 3.) Chystám se křížit geneticky modifikované rajče s chemicky modifikovanou polevou na dort s farmářskou příchutí. 4.) Jsem sliz. 5.) Mám raději filmy k pobavení než k přemýšlení. PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale bohužel to nebylo ani nic originálního a nadprůměrného. Typicky průměrný animák, který dokáže zaujmout, který se zaujetím dokoukám do konce, ale víc nic. Nebudu popírat, že jsem si film neužíval či že jsem se nepobavil, ale tohle je přesně ten typický film na jedno zhlédnutí. Jako dítě bych z toho byl možná nadšenější, ale bohužel už dítětem nejsem a doby, kdy jsem býval odvařený z většiny animáků jsou už dávno pryč. Nicméně tenhle film má docela dobrý nápad, tvůrci se na tom docela vyřádili, nenudilo to, bylo to vtipné, a tohle všechno filmu zařídilo, že v mých očích neklesl do podprůměru. Ale bohužel mám pocit, že tu není nic navíc, nic, díky čemu bych se měl z tohohle animáku posadit na zadek a chtít ho vidět ještě jednou. Mám tím pádem obavy, že za nějakou dobu už ani nebudu vědět, o čem tenhle film vlastně je. Ale na pobavení a na zabití času během jednoho svátečního odpoledne to bylo absolutně vyhovující a nelituji, že jsem se odhodlal strávit s tímhle filmem svůj čas. Celkově jsem se rozhodoval, zda udělit tři nebo čtyři hvězdy, ale nakonec se přece jenom přikláním k názoru, že zde opravdu není nic navíc, díky čemu by si film zasloužil, abych si ho měl za nějakou delší dobu od zhlédnutí vybavit, a tak uděluji lepší tři hvězdy. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ou! Kdybych věděl, že tento animák měl být parodií na béčkové akčňárny z padesátých let, bavil bych se více! K počítači jsem totiž usedal s tím, že mě čeká "pouze" hodně akční barevný příběh se sympatickými monstry a několika gagy. To, co se mi po shlédnutí jevilo jako silně infantilní se mi tedy nyní, po přečtení anotace při troše štěstí opravdu vybarvuje jako pocta nabušeným hrdinům ze starých filmů... Z těchto oldschool snímků totiž roztomilá, směšná přehnanost sálá a patří k nim. Ne tak k Monsters vs. Aliens. Při několika scénách jsem se prostě nemohl ubránit pocitu, že je dění na monitoru vyloženě trapné a natočené pro pětileté haranty. Pak přišel zvrat, a z výborných akčních scén mi padala čelist. A tak to je vlastně stále dokola: nezapomenutelné bitky a efekty střídá dětinský humor a trapnost. Nakonec jsem dost spokojen (lepší tři hvězdičky), ale tvůrcům bych rád vzkázal, že příště bych si od nich prosil animovaný akční snímek pro dospělé. Jak je totiž vidět, od Dreamworks by to asi byla pecka, která by do kapsy dokázala strčit i třetí Transformers. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Henry Jackman: 1. A Giant Transformation [3:05] ,2. When You See (Those Flying Saucers) - The Buchanan Brothers [2:17] ,3. Tell Him - The Exciters [2:35] ,4. A Wedding Interrupted [2:09] ,5. Meet the Monsters [2:29] ,6. Planet Claire - The B-52's [4:37] ,7. Do Something Violent! [2:07] ,8. The Grand Tour [2:10] ,9. Oversized Tin Can [3:38] ,10. The Battle at Golden Gate Bridge [6:08] ,11. Didn't Mean to Cursh You [1:51] ,12. Reminiscing - Little River Band [4:14] ,13. Imprisoned by a Strange Being [5:28] ,14. Galaxar as a Squidling [2:06] ,15. March of the Buffoons [5:15] ,16. Wolly Bully - Sam the Sham and the Pharaohs [2:21] ,17. Susan's Call to Arms [3:02] ,18. The Ginormica Suite [5:51] ,19. Monster Mojo [2:08] ,20. Purple People Eater - Sheb Wooley [2:15], ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný a ve všech směrech vynikající animák! :-) Chtěla bych vypíchnout okamžiky, u kterých jsem se od srdce pobavila, ale to bych odvyprávěla skoro celý film. Tak jen namátkou co mě odrovnalo byl prezident Spojených států a jeho tlačítko na Laté :-)) nebo jeho úžasné hudební provedení písničky z filmu Policajt z Beverly hills jako dorozumívací prostředek s vetřelcem :-)) Jeho postava a hlášky byly hodně dobře vymakané! :-) Užasná a vtipná byla i naše monstra, chii :-) ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Klávesy, na které hraje prezident Hathaway (Stephen Colbert) při komunikaci z robotem, jsou Yamaha DX7. (HellFire)

Reklama

Reklama