Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Důkaz toho, že zábavné komedie, které se neopakují, které potěší i na poněkolikáté shlédnutí stále existují. Marně se snažím zapřemýšlet, která komedie mě dokázala takhle potěšit jako právě Kopačky, a možná že to bude 50x a stále poprvé. Z obdobného prostředí, což je v mém případě rozhodně ku prospěchu, s příjemnými herci a heračkami, s příjemným příběhem, který se právě neopakuje, který zpříjemní atmosféru s naprosto úžasným stylem humoru, který se jen tak neztratí. Autoři, kteří zplácali tento příběh už mají pár kousků za sebou. Je to 40 let panic, Superbad a Zbouchnutá a abych se přiznal, Zbouchnutá mě také příjemně překvapila, načež zbylé dva rozhodně trapněji vyjít nemohly. Jsem rád, že Kopačky se povedly. Povedly se natolik, že se na ně s radostí opět když budu mít chuť podívám. Je to totiž komedie, která si zaslouží být viděna a být oblíbena. Komedie trošičku vybočující z normálního romantického světa, což dokazuje už název, komedie, která má v sobě tolik absurdit, že je to vlastně život sám, komedie, která prostě dokáže potěšit v jakékoliv náladě. A takových je hodně málo. Pět hvězdiček dávám záměrně. Očekával jsem od ní docela dost, ale zase jsem to sledoval dost nenápadně, nakonec se ale moje očekávání splnilo, a já se nestačil divit. Kopačky jsou pro mě rozhodně komedií roku, jestli ne ještě dál. Z komedií dokážu být na první shlédnutí unešený, ale opravdu dobrou komedii poznám v tu chvíli, když na ní koukám znova a znova se bavim. V poslední době to byla málokterá. Tahle mi za to rozhodně stojí. --- Ty teď nepotřebuješ strkat svýho P do V. - Ne, potřebuju svýho P vypustit na něčí P. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Po Zbouchnutý další totálně upřímná komedie dělaná přesně dle mého vkusu. Jason Segel a jeho scénář bodují na celé čáře. Líbí se mi ten Apatowovský humor (debilní přídavné jméno vím o tom), ale nejvíc na Kopačkách oceňuji, že i dojali v těch správných momentech. To vše je dílem perfektních herců. Mila Kunis je nejsympatičtější hot girl roku, a i všichni ostatní působí tak lidsky nešablonovitě. Perfektní film. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Prozatím nejslabší Apatowův mainstream, což ve světle spousty romanticko-komediálních polotovarů "made in Hollywood" znamená výborný film. První ubulená polovina je sice docela na pěst, obzvlášť nemá-li člověk se Segelem slitování a vidí jen chlapa v teplácích či bez nich. Druhá půlka ovšem filmu napravuje reputaci měrou vrchovatou. Jakoby Segel čekal, až sál opustí ti, co radši střízlivější a méně "otevřenou" zábavu, aby mohl nastartovat výrobní linku na hlášky, geniální scény a bránici trhající songy. Die, die... I can`t. UPDATE: Za poslední dva měsíce jsem to viděl snad dvacetkrát a stále nemám těch životních pravd dost. Zvedám na pět fíků. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.5/10] | me: Pohodová komédia o rozchode avšak predsa len trošku inak podaná ako žánrovo podobné filmy. Práve detaily a Jason Segel zabezpečujú takú tu rôznotvárnosť a čerstvý - iný typ humoru, ktorý ani z ďaleka nie je typický pre filmy pod hlavičkou : romantické komédia robí z tohto filmu výbornu zábavu. Miestami predpovedateľný dej je však kompenzovaný netypickými úsmevnými vstupmi a teda to celkovo vôbec nenudí,... práve naopak. Zaujimavé príjemné obsadenie a dobrá zábava zanechávajú celkovo veľmi fajn pocit. Hoci globálne nereálne, aj tak výborny relax. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na Apatowovu dílnu překvapivě slabota. Vtipné a vypointované dialogy aby člověk první polovinu filmu hledal lupou a Segel tak vyloženě nemá co hrát, i když se snaží sebevíc. Ničemu nepomůžou ani zabité vedlejší postavy (Rudd i Hill míří většinu času totálně mimo) a zatraceně cute Mila Kunis všechno zachránit nemůže. Pár geniálních scén (sex wars, vraždící telefon) to v kombinaci s fajn písničkama nakonec vytáhne do lehkého nadprůměru, ale čekal jsem daleko, daleko víc. P. S.: Jason Bateman na hrad, neutečte z kina hned po začátku závěrečných titulků. UPDATE: Trvalo jen čtyři roky a x opáček.... než jsem konečně pochopil, jaká je to hrozná pecka :) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • Natáčelo se na Havaji a v Los Angeles. (SONY_)
  • V bare u Lenivého Joa si Rachel (Mila Kunis) dáva drink Longboard Island, čo je vlastne ležiak vyrábaný na Havaji, konkrétne v Kona Brewing Co. (vander19)
  • Když si Peter (Jason Segel) objedná ananasový džus s rumem, číšník mu přinese sklenici, která je plná ze 2/3. Když se ale chce napít, je v ní pouze 1/3 nápoje. (SONY_)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama