Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Priznám sa že som čakal trošku inú komédiu, ale táto je viac "dospelejšie a reálnejšia" čo niekomu zrovna nemusí vyhovovať. Za seba môžem povedať, že som sa moc nenudil a bolo to zaujímavé sledovať ako sa situácia bude vyvíjať ďalej. Aj keď pár nudných miest by sa zo začiatku našlo, ktoré neboli zaujímavé a ani vtipné. Je to dobrý film, kde príbeh určite zaujme, len keby sa trošku zapracovala na humore, ale chápem, že tvorcovia to chceli podať takto. 65% - 3* ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Příjemná nekoretní komedie, která se liší od obvyklé hollywoodské produkce frekvencí sprostých slov, nahotou hlavního představitele a v jistých ohledech sympatickou nešablonovitostí postav (např. chlap, co hlavnímu hrdinovi přebral holku, není jen černobíle vykreslený zavrženíhodný šmejd). K tomu všemu pár vydařených hlášek a vtipných situací a o letní zábavu je postaráno. Navíc dokonalá reklama na dovolenou na Havaji. 3,5* ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ufff, původně jsem chtěl zůstat u jednohvězdičkového hodnocení, nekomentovat a vyhnout se tak urážení scénáristů, režiséra, herců... Všech. Jenže mi to zkrátka nedalo. No, můžu s čistým svědomím napsat, že nudnější film s horším (ne)humorem jsem dlooouho neviděl. Přiznám se, že na Kopačky se zkrátka nedalo dívat vcelku. Snad při každé příležitosti jsem bral do ruky mobil, chodil jsem k ledničce, díval se, jestli mi nepřišel mail a kdesi cosi... Nic z toho nepomohlo. Hlavní "hrdina" - nesympatický blb. Jeho expřítelkyně - škoda slov. Přítel jeho expřítelkyně - naprostý idiot, kterého bych mučil způsobem tak krutým, že se ho zatím lidé báli i vynalézt. Ostatní postavy - jedna zbytečnější než druhá. Hodina čtyřicet nevtipného utrpení, nudy a snahy o nekonvenční humor, který snad měl vyústit v jakési ponaučení. Brrrr. Jak asi většina z vás tuší, jednu jedinou hvězdu dávám za Milu Kunis. Ale víc ani ň. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tú bábkovú rockovú operu o Draculovi chcem vidieť celú! Okamžite! ;-) Výborné. Fakt výborné. Segel je taký sympaťák, že veríte tým kočkám, že tomuto kolohnátovi naozaj podľahli. Mila je prekvapivo milá a chémia medzi Jasonom a ňou funguje až neuveriteľne dobre. K tomu húfy zábavných a pritom nie otravných vedľajších figúrok (beriem na milosť Jonaha Hilla) a dobrý timing, ktorý scénu, skĺzavajúcu do slaďákového klišé, nádherne rozsekne obnaženým penisom. Zdá sa, že Apatow ma ešte má čím prekvapiť. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Humuhumunukuapua, yeah bitch! Miluju, když se někdo do scénáře pořádně opře. Když se nebojí, že by kvůli sprostým scénám mohl být vykastrován nebo zmlácenej modlitebním mlýnkem. Je pravda, že ze Zbouchnuté pálila pusa víc, ale tady jsou alespoň k mání giganticky krásný hula-hula holky a bonusem jest pláž, tak krásná, že z toho začnete poslouchat mušle, abyste se ještě víc dostali do prosluněné Havaje. Jason Segel sice není Bridget Jonesová s penisem, on je ......dalo by se říct, že je magor, který neví co chce. Z počátku bych mu jednu nátáhnul ("Jsi tu brzo, mám pro tebe překvapení..."), ale když se seznámí s Milou Kunis, je rázem všechna nenávist v čudu. Eh, to mě dostává k ženskému osazenstvu. Kristen Bell zbožňuju a i když se v jejím scénáří nevyskytují kdovíjaký komediální perly, zamilujete si jí. Mila Kunis tady navíc ukáže prsa, takže polovina chlapů odpadne už v půlce, ale to neva :D P.S.: hrajete tu Bobby Sixkiller (rulezz) a ten nadrženej dement z videoklipu od Mariah Carey!!!!!!!!!!!! Jesus! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)
  • Když si Peter (Jason Segel) objedná ananasový džus s rumem, číšník mu přinese sklenici, která je plná ze 2/3. Když se ale chce napít, je v ní pouze 1/3 nápoje. (SONY_)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 63,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 105,8 mil. (NIRO)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama