Reklama

Reklama

Keith Ripley je starý zkušeny lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policii. Jeho bývalý partner Victor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se poušti do jejich životni akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA CINEMA HD - Ale tak, pánové. Mohli jste ze sebe vydolovat více. No myslím tebe, Antonio a Morgane. Tohle bylo přece jen nadprůměrné krimi. A nebo za to může režisér či námět? No..tak jako tak bych čekal více. Koukám, že většina uživatelů si myslí totéž, přece jen 56% na kontě opravdu není moc. 65% (with J.) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film se docelá táhnul žádné zbraně skoro žádná akce a vše se rozjelo až když se šlo k věci napětí a trochu té akce narostlo až tak během té 50 minuty Banderase mám hodně rád takže mi ten trošku natažený začátek nevadil a snažil jsem si ten film co nejvíc vychutnat. Jenže konec byl nejdřív překvapivý a pak ztoho vzešlo něco co vám zamotá hlavu trochu jsem nepobíral. 3 hvězdy s odřenýma ušima. ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Klasická, několiksetkrát ohraná, nic méně dosti zajímavá vykrádačka. Nemám příliš rád Freemana, ale v tomto díle se předvedl celkem hezky. Když jsem viděl první scénu, tudíž "přepad" jednoho chlápka v metru, poté jeho útěk, film nasadil dosti vysoké obrátky. To trvalo až do chvíle, co se oba hlavní borci dostali do hlavního sejfu a z Banderase vypadlo, že je policista. Od té doby se až skoro do konce člověk do příběhu zamotá, občas nějakou pasáž i nechápe. To vše se na konci filmu částečně zodpoví, ovšem některé otázky jsou stále nezodpovězené. Hvězdička navíc patří propracovanosti části, když se jde vykrást hlavní sejf. To mě opravdu usadilo a děsně se mi to líbilo. Film byl dosti nadprůměrný, avšak mu stále něco chybělo. Každopádně tento kousek patří mezi prvních 10 (co jsem zatím viděl) v tomto tématu. ()

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto filmy, kde sa vymýšla ako sa dostať na nedostupné trezory a podobne, ale toto bolo také nemastné neslané. Celý film je v podstate o rečiach, teda okrem vynikajúcej pasáže dobývania trezora a prekonávania zabezpečovacích a ochraných systémov. Freeman a Banderas podali výkony, ktorými si neurobili hanbu, ale nepretrhli sa. 6 z 10 ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Ne, já věděla, že to bude ptákovina, ale bylo to ještě horší, než jsem čekala! Pár chvilek, kdy se zlodějíči dobývají do sejfu, na film nestačí, nehledě na to, že to tu všechno už bylo tisíckrát a tisíckrát jinak. Herecká dvojka je poměrně dobře sehraná, což o to, ale je to prostě zoufale málo. A dramatická zápletka? Směšná! Zoufale směšná. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama