Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 10/10/// +celý film (děj, dialogy) se odehrávají v posteli, většina postav zaujme, každá je jiná, každá má jiné problémy, dialogy jsou zábavné, některé situace komicky trapné -žádný zásadní nedostatek nevidím, možná mohli do filmu víc investovat a vybrat známější herce, i když ono by to možná kazilo atmosféru/// Zajímavý film. Takový už jsem dlouho neviděl. Je to taková studie partnerských, mileneckých, přátelských a sousedských sexuálních vztahů. Celé je to dost odlehčené různými neshodami, peprnými dialogy a faux pas scénami, kdy si zaručeně říkáte, tak na jeho místě bych opravdu být nechtěl. Z pozice diváka se na to ale dobře kouká, což není k zahození./// Celkem 73%/// ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Sympatická vztahovka, která i přes název rozhodně nepatří do škatulky teenage komedií. Ačkoli v ní sex hraje významnou roli, jde především o různé polohy vztahů k němu vedoucích. Film překvapí svou decentností co do zobrazení samotného aktu, ale i trefně nastaveným zrcadlem ve kterém se pozná každý sexuálně zaujatý divák. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé prcají, šukají, vymrdávají, zasouvají, vysouvají, pronikají, nasazují, sundavají, kouří, lížou, lžou, kradou, mluví, sedí, stojí, klečí, křičí, brečí, bijí, masturbují, sténají, stříkají, tečou, vlečou a sečou. Pokud vám na tomhle komentáři vadí byť jen jedinné slovo, filmu se vyhněte, jak spermie pasivní antikoncepci. 75% ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Náhodou som sa celkom dobre bavila, žiadne násilne vtipné hlášky alebo situácie, žiadne extrémne zvrátenosti - teda až na trio Gord - Inez - Dave, ale ani to nebolo nič čo by ma malo znechutiť. Žiadne hlboké posolstvo, len malá ukážka toho, ako môže vyzerať sex v jednotlivých sociálnych modeloch. U mňa to vyhrali Abby a Andrew - "Happy birthday, baby!" :-))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama