Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co si o tomhle vlastně myslet. Bylo to místy trochu vtipné, nebylo to ani moc odvážné, všechno pojato celkem decentně, což je také fajn, ale s tímhle názvem by člověk čekal možná malinko víc než jen romantický film o lásce, která se projevuje sexem a určitými nezdary. Je to průměrné, to je asi tak nejlepší pojmenování. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kamaráti, manželia, bývalí, prvé rande a spolubývajúci. Tak týchto 5 rôznych párov sa ocitlo v situácii, kde hlavnú rolu hrá sex. Film zobrazuje všetko - od úplného začiatku až po úplný koniec. Nieje to čisto len sexuálna záležitosť, ale je tu pekne zobrazené aj myslenie a správanie postáv v určitých momentoch a fázach celého aktu - a pri každom z týchto milostných párov sa to celé vyvíja celkom odlišne. Celkom zaujímavý pohľad - hlavne čo sa psychiky postav týka, ale napriek tomu že to bolo svojim spôsobom výnimočné a svojské, zároveň to bolo aj trochu ťažkopádne a v niektorých momentoch aj trochu trápne. Inak, svojou myšlienkou to v mnohom pripomínalo film After Sex - celkom porovnateľné, aj keď tento bol pre mňa o niečo menej zaujímavý. Ale je to tak na hrane 2/3*. ()

Reklama

Gore 

všechny recenze uživatele

Mozaika pětice příběhu v šesti dějstvých, kdy nejlepší přátelé, pár, ex-pár, kolegové na prvním rande a dva spolubydlící s přítelkyní jednoho z nich prožívají, jak už název napovídá, šukání zahrnující I. začátek, II. předehru, III. sex, IV. pauzu, V. orgasmus a VI. doznívání v humorné, odlehčené soft formě. Horší to je s tím humorem. Smál jsem se jen u páru a spolubydlících, kteří byli velmi vydařené a vtipné. U zbylých tří to byla spíš jen tezovitá nuda. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Niektoré poviedky sa úvodnej trápnosti (a trápna je v úvode každá z nich) zbavujú už v druhom dejstve, iné pokúšajú divácku trpezlivosť o čosi dlhšie. Niet však jedinej, ktorá by vo finále plne neuspokojila (ale možno len v kontraste s tými trápnymi úvodníkmi). Niekto je tu šťastnejší filmár než samček alebo som nepochopil zámer. A možno je Kanada iný kraj. Buď ako buď, bavil som sa každou scénou viac a pri záverečných titulkoch si na počiatočnú trpkú príchuť skoro ani nespomenul. Plavba s blbým štartom a bez prelomových objavov, ale inak vcelku príjemná. [70%] ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Skvěle vybraní herci do jednotlivých rolí! Okolnosti oné jedné noci, kdy si jdou všichni za sexem, motivace a postoje každý jedný postavy, to všechno tu je vyobrazeno tak bezvadně, že jsem jim to snad i chvílema věřil... Obzvláště vypečenej je tu týpek, co se chce dívat, jak mu s holkou cvičí někdo jinej .) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama