Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Také bych neřekl, že jde vyloženě o komedii, ale nakonec proč ne. Jde o zajímavý pohled na několik různých párů, jak se vypořádávají se sexuální stránkou jejich vztahu (ať už jde o pár, kamarády apod.). Je to zajímavý nápad a není to natočené vyloženě nevkusně (jak by se možná dalo čekat), přesto mám ke druhému zkouknutí daleko... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, čekal jsem inteligentí komedii, ale nějak se mi jí nedostalo. Neřadím se mezi puritány, ale koncentrace slova ,,šukat'' tam na těch pár vtipů byla drtivá - což nejednoho otráví. Námět byl zajímavý. Ukázat jak je to se sexem a vším kolem něj u u páru, starých přátel, páru na prvním rande, u znovu se se sešlých partnerů a tak trochu podivné trojky... Děj je navíc je rozdělen na jednotlivé kapitoly, kde v rámci úvodu, předehry, aktu samého, přestávky, orgasmu a závěrečného rozuzlení máme možnost sledovat jednotlivé páry. Bohužel ve filmu se hodně kecá, řada věcí mi přišla přitažená za vlasy. Jediné co je nutno ocenit bylo nasazení sympatických herců a velmi krásných žen. Zejména Carly Pope je fakt kus a za ní dávám třetí hvězdu (asi bych se od ní nechal překecat k přátelskému pomilování :-).... I když to nebylo nic světoborného, jsem si jist, že vám některé scénky nebo i dialogy mohou přijít povědomé. Pár jich je ze života. Jako komedie však spíše podprůměr. ... * * * ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Prcičiek a im podobných komédií sa táto – skôr exkurzia než komédia – zaoberá čisto aktom – od úvodného „poďme na to“ až po post-coitum cigaretku. Tým sa orezáva zbytočné a ostáva iba to podstatné, navyše podané v piatich rozdielnych podobách, medzi ktorými si každý (sexuálne aktívny) divák nájde niečo jemu blízke – či už v jednej konkrétnej epizódke, alebo v drobnostiach viacerých z nich (záleží na tom, koľko toho už máte za sebou). Film dané situácie vystihuje trefne, neberie si servítky na ústa, ale nie je ani prvoplánový či hlúpy, týpci sú vtipní a kočky HOT. Pohodová oddychovka, stimulujúca k relaxačnej šukačke. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé. Občas jsem se i zasmál, ale nikdy bych neřekl, že film o sexu může být i nudný. Když to srovnám s The Mating Habits of the Earthbound Human, tak musím říct, že to vlastně nuda byla. Na druhou stranu je pravda, že některé scény byly opravdu trefné a herci byli sympatičtí a herečky krásné. Na 3* to nakonec stačilo. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na tento film se dá bez problémů podívat, většinou neuráží a tu a tam se povede i nějaký ten fór. Nejvtipnější je asi dvojice, která si prohodí své role při souloži a oba jsou s výsledkem navýsost spokojeni. Také nezvyklá "trojka" je docela dobrá, ikdyž ten "voayer" mě dost štval. Nejhezčí dívka je ta, která si to rozdává se svým přítelem, čímž opět potvrzuje fakt, že přáteství mezi mužem a ženou neexistuje. Sice k aktu potřebovala poslouchat hnusnou "nehudbu" čili hip-hop, ale i tak se mi líbila nejvíc. Ve dvojici "bývalých" chyběl jen ten jeden malý krůček, aby se to změnilo na "opět spolu", leč.... No a ta "bordelářka" s "kancem" byla vlastně také hodně dobrá, hlavně tím závěrečným zvratem a tak si říkám, že se mi film líbil na více, než na tři hvězdy. Přidávám čtvrtou, ikdyž s odřenýma ušima. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama