Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Pokud by se film točil pouze okolo dvojice Carly Pope a Aaron Abrams, bylo by mé hodnocení pravděpodobně absolutní, jelikož zde se hlásilo ve ve velkém. Ostatní tři příběhy jsou tažené až moc mimo realitu, tedy nevím, možná se režisér snažil sdělit nějakou závažnou myšlenku, to se mu každopádně nepovedlo, hodnotím Bezstarostný sex čistě z komediálního hlediska. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtyři páry a jedna trojice (partneři, spolubydlící, milenci, přátelé a ex-partneři) a jejich pohled na sexuální akt od předehry až k závěrečnému doznívání. Film je postavený na rádoby vtipných a životními zkušenostmi protkaných dialozích, ale slovy klasika (klasikem míním sebe) „stejnak je to celý o prcá….“. ()

Reklama

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Milá povídková romanticko-erotická konverzačka. Povídka "první rande" je průměrná, ale zbytek určitě stojí za vidění. "pár" a "spolubydlící" jsou sice trošku přitažený za vlasy, přesto furt vtipný a "ex-pár" s "kamarády" jsou povedený se vším všudy! Autor, jako by si to sám uvědomoval, ukončuje jako první onen průměrný příběh a celý film uzavírá povedenou dvojicí ex-pár/kamarádi, čímž zanechává snímek o mnoho příjemnější chuťový ocas. Navíc člověka hned na začátku titulků songem vyzve, aby na nic nečekal a zhasl světla :D (přesto si počkejte, po titulcích je dojezd...) ---------------------- Přidána jedna hvězda navíc, protože v záplavě veskrze tuctových romantických komedií si tato nezaslouží zapadnout! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I když je název všeříkající nejedná se o žádnou trapnou rádobykomedii, kde jde hlavně o TO jedno. Na druhou stránku jde v tomto filmu opravdu jen o TO. Pětice příběhů o mladých párech, kteří se snaží mít perfektní sex. Ať už jde o kamarády, ex-pár nebo první rande. Všechny příběhy se odehrávájí během jedné noci a víceméně v jedné (té nejdůležitější) místnosti. Každý z párů má svou metodu jak se k sexu dopracovat a taky jak ho provozovat a popravdě některé podoby sexu jsou zde značně bizardní. Celý snímek vyniká především skvělými dialogy a je obsazen výbornými (neznámými) herci s kterými se dokáže každý stotožnit a díky tomu vypadají všechny postavy uvěřitelně. Možná až na toho masturbujícího týpka v křesle:) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak to spolu mladí dělaj...jaký to má průběh a jaké dvojice se mohou sejít (docela dobrý výběr - kamarádi, co si vypomohou, ex, manželský pár, který má roky vášně zdánlivě za sebou, vyhlášený kurevník...). No, nepřináší to nic nového (i když, to s tím manželským párem je trochu edukativní :-) a asi nejzajímavější). Nenudí to, jako třeba film After sex, no a nakonec je prostě jasné, že je to všechno stejně o tom sexu, že? Ještě, že ho máme :-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)

Reklama

Reklama