Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

vadic 

všechny recenze uživatele

Docela 'hluboká sonda' do několika ložnic obývaných rozdílnými páry, trojicemi a zárověň zábavně-naučná příručka. Námět YPF se bohužel nemohl vyhnout občasné trapnosti, umělosti, ale jak napsal už kOCOUR, tak to bohužel je i v reálu. Mohlo to dopadnout hodně špatně, ale Gero z toho vybruslil velmi galantně a stvořil hodně zábavný 'assterpiece'. Happy birthday, baby :)) ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Film, který se zabývá jenom sexem, žádné seznamování atd. ae čistě jenom sex. Je to podáno z různých pohledů, je tam několik dvojic/trojic a film zaznamenává jejich sexuální zážitek. Místy je to vtipné, u některých situací jsem se fakt musel smát, ale na druhou stranu jsou tam i hluché momenty. Každopádně je to takovej odpočinkovej film na nedělní odpoledne za 3*. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Niektoré poviedky sa úvodnej trápnosti (a trápna je v úvode každá z nich) zbavujú už v druhom dejstve, iné pokúšajú divácku trpezlivosť o čosi dlhšie. Niet však jedinej, ktorá by vo finále plne neuspokojila (ale možno len v kontraste s tými trápnymi úvodníkmi). Niekto je tu šťastnejší filmár než samček alebo som nepochopil zámer. A možno je Kanada iný kraj. Buď ako buď, bavil som sa každou scénou viac a pri záverečných titulkoch si na počiatočnú trpkú príchuť skoro ani nespomenul. Plavba s blbým štartom a bez prelomových objavov, ale inak vcelku príjemná. [70%] ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Milá povídková romanticko-erotická konverzačka. Povídka "první rande" je průměrná, ale zbytek určitě stojí za vidění. "pár" a "spolubydlící" jsou sice trošku přitažený za vlasy, přesto furt vtipný a "ex-pár" s "kamarády" jsou povedený se vším všudy! Autor, jako by si to sám uvědomoval, ukončuje jako první onen průměrný příběh a celý film uzavírá povedenou dvojicí ex-pár/kamarádi, čímž zanechává snímek o mnoho příjemnější chuťový ocas. Navíc člověka hned na začátku titulků songem vyzve, aby na nic nečekal a zhasl světla :D (přesto si počkejte, po titulcích je dojezd...) ---------------------- Přidána jedna hvězda navíc, protože v záplavě veskrze tuctových romantických komedií si tato nezaslouží zapadnout! ()

gocatgo 

všechny recenze uživatele

V tomhle se musí každý vidět. Kdo neprožil minimálně dvě nebo tři z těchto situací? Ty trapasy, ty krásné zážitky, ta nerozhodnost, ta cílevědomost? Miluju takovýto styl vyprávění a prostě to celé dneska sedlo, musím jen doporučit. Doporučit dívat se ve dvou :) A hodně pozitivně hodnotím český dabing, což se stává málokdy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Martin Gero a Aaron Abrams napsali scénář za 6 měsíců. Jednotlivé verze si posílali přes e-mail. (D3VIL)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)

Reklama

Reklama