Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Milá povídková romanticko-erotická konverzačka. Povídka "první rande" je průměrná, ale zbytek určitě stojí za vidění. "pár" a "spolubydlící" jsou sice trošku přitažený za vlasy, přesto furt vtipný a "ex-pár" s "kamarády" jsou povedený se vším všudy! Autor, jako by si to sám uvědomoval, ukončuje jako první onen průměrný příběh a celý film uzavírá povedenou dvojicí ex-pár/kamarádi, čímž zanechává snímek o mnoho příjemnější chuťový ocas. Navíc člověka hned na začátku titulků songem vyzve, aby na nic nečekal a zhasl světla :D (přesto si počkejte, po titulcích je dojezd...) ---------------------- Přidána jedna hvězda navíc, protože v záplavě veskrze tuctových romantických komedií si tato nezaslouží zapadnout! ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je výborná jedna věc - tváří se tak opravdově a uvěřitelně. Tomu pomáhá i hrstka neznámých herců, kteří se do příslušných rolí vážně vžili. Nápad pěti odlišných příběhů je parádní a i když některé dějství se zdají být nudnějšího rázu, film jako celek působí zábavně, možná trochu upovídaně, ale i přes všechny drbky-solidní povídačka o sexu. [66%] ()

Reklama

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tomu dám jednu * za dvě docela pohledné herečky, ale na druhou stranu dvě z pěti je málo a hlavně, když nějakých 55% stopáže filmu projíždím téměř výhradně za pomoci rychloposuvu (celý film jsem dal asi za 50 minut), tak je někde něco špatně. Pominu-li to, že děj = 0, tak tohle nebylo povětšinou ani vtipný, obzvlášť z tý trojky se mi dělalo lehce mdlo... ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Záměrně jsem trochu nadhodnotil. Pod touhle výstižnou frází se totiž skrývá více romantiky, než byste asi čekali. A více pravdy, než v romantických filmech:). Možná proto jsem se tak náramně bavil. Žádnou díru do světa tímhle filmem nejspíš debutující režisér neudělá, ale mně radost udělal.... Lehkému humoru ze života se prostě žádná crazy komedie, ani cukrkandlová romance nevyrovná. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu celkem 178krát. Sprostých slov je pak ve filmu celkem 258. (Baffer)
  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)

Reklama

Reklama