Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Když ted koukám, co už Martin Kotík natočil, tak je mi všechno hned jasné. Všechno (a je toho hodně málo), co se ve filmu povede, je zapadlé v moři trapnosti a špatných hereckých výkonů. Doufal jsem, že režisér Pánské jízdy si najde úplně jiné povolání, ale ono nic. Mizerní herci v čele s příšerným Zadražilem občas udělají nebo řeknou něco vtipného, ale v jejich podání je to stejně příšerně trapný. Iva Janžurová má takové repliky, že tam už by to nezachránil vůbec nikdo. No a herci, od kterých se dá něco čekat, co pouze v epizodních roličkách, které nemají ani pořádný štěk, takže vůbec nechápu, proč na jejich místě nebyl někdo neznámý. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

co k tomu říct...od komedie bych očekával,že se pobavím a zasměju,což se tady nestalo.Odkoukal sem to sice celé,ale na víc jak na 2 lehké pousmání to nebylo.Námět sice není žádný zázrak,ale určitě se z něj dalo vytřískat víc,nehledě na herecké obsazení,které mi bylo z větší část krajně nesympatické...sakum prásk další z nekonečné série českých rádobykomedií,která se sice dá odkoukat,ale že by jí člověk musel vidět víckrát se rozhodně říct nedá... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Strejdo, to jsou looseři, ne blbci!" Tenhle film na mě spadl takřka z čistého nebe, vůbec jsem nevěděl, že existuje a možná proto jsem byl i mírně překvapen. Jít na to do kina, asi bych byl hodně zklamanej, ale takhle se na to oddychově kouknout doma, to zas tak špatný není. I jsem se párkrát zasmál, sice herecky nic moc, ale zase mě těšilo dívat se na neokoukané tváře. Abych tomu filmu moc nekřivdil, nebojím se prohlásit, že je to zcela srovnatelné s některými posledními kousky režiséra Hřebejka (samozřejmě za méně peněz, ale zápletkově, dějově, či humoristicky/komediálně to srovnatelný je - a bez profláklých skoro pořád stejných hereckých ksichtů). ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrej, chvilkama to byla dokonce sranda, ale jinak většinu času nuda, nuda, nuda. Bohužel byl příběh podaný takovým vleklým, nudným a nezajímavým přístupem, že těch pár světlých chvilek (reklamy, které byly skoro všechny opravdu na hlavu) úplně zaniklo. Jediné, co mě asi tak zaujalo, byla úvodní (závěrečná) písnička. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zbláznil, ale uznám Kotíkovi vydřenou třicítku za absurdní reklamní vložky a snahu o zkopírování zápletek odjinud. Ten film se pod kopanci do žeber (přisadil si snad každý ze štábu) snaží naznačit, že má potenciál. A možná je to i tím, že jsem si konečně uvědomil, že na rozdíl od Trošky a některých smrtelně vážných pokusů z české dílny se můžu prostě jenom bavit nad tím, jak to jde celé do háje. Vy nám taky, šéfe, je mnohem zábavnější než Anglické jahody. Škoda, že je to v kategoriích, které nelze měřit čísly. :) (30%) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)

Reklama

Reklama