Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (248)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, Japonsko × trapné, rozmazlený nevychovaný americký smradi, klišé, moc sladká přednost nové rodiny před celoživotní prací. Nebo asi nejsem dost romantická, ale tohle mi celý film kazilo. Vtipné gagy a scény - super, ne jednou jsem se zasmála. A pak přišly na řadu děcka a jejich vynucované činnosti, které chtějí dělat s otcem, kterého vidí poprvé. Film vcelku pohodový, i když pointa se lehce ztrácí. ..pěknej bejvák.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Trápne aj na rodinný film pre deti. Čo je moc je moc, čudujem sa Travoltovi, že sa dal nahovoriť na takúto koninu. Naproti tomu Robin Williamsovi sa nečudujem, ten bol v podobných vtákovinách ako ryba vo vode. Pre tých čo budú písať komentár napíšte ho hneď, pretože film začína fučať z hlavy okamžite po poslednej klapke. Ledva dve hviezdy, ale to len kvôli Travoltovi. 30/100 ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Ten film má trochu hořkou pachuť, když jej lze označit jako "Travolta projekt", vzhledem k rodinným tragédiím, které slavného herce v posledních letech postihli. Jinak jde o nenáročnou, místy zábavnou i vtipnou komedii, kde to Travoltovi s Williamsem funguje celkem dobře. Ve vedlejších rolích potěší a rozesmějí další známí herci jako Matt Dillon nebo Justin Long. ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Všichni stárneme a ani hercům se to nevyhne. Jak je poslední dobou zvykem, tento fakt se odráží i ve filmech. Vznikají na dané téma především komedie (Divočíci, Než si pro nás přijde) a akční filmy (Expendables 1, 2, Red či nejnovější Konečná). Nyní zde máme snímek Starý páky. Jenže se jedná o velice podprůměrnou komedii. Velmi neoriginální zápletka i vtipy. Dva staří kamarádi se musejí starat o dvě malé děti. Je to spíše podívaná pro nejmenší, starší divák u toho bude trpět. Film se skládá ze scén, které nikterak neposouvají děj kupředu, jsou to jen ucelené vtipy. Bohužel vtipy, které jsme viděli v x dalších filmech, a ani jeden není originální. Přehlídka trapnosti, prostě ztráta času. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie! Občas jsem se opravdu hodně nesmála. Pět hvězdiček ale přece jenom nedám, kvůli některým scénám, které mi tam neseděly ... A ty údajně dojemné scény byly prostě nudné ... Každopádně jinak naprosto úžasná komedie, na kterou se znovu strašně moc ráda podívám ... A ještě bych ráda dodala, že Seth má u mě opravdu velký obdiv, protože ta scéna s gorilou je prostě dokonalá! Já osobně bych si do gorilí náruče nevlezla ... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama