Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (248)

P1tr 

všechny recenze uživatele

Snaha přiživit se na úspěchu Wild Hogs nevyšel. Cítím se až trapně, že filmu dávám tři hvězdy, neboť je mi jasné, že pro většinu diváků se bude jednat o jasný shit, nicméně nějakým zvráceným způsobem jsem se až na několik přehnaně WTF momentů solidně bavil. Pro mě jsou Starý páky čistým průměrem s fajn herci, kteří to zkusili na stará kolena znovu pořádně rozjet, ale úplně to nevyšlo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

K Robinovi příjde žena. On jí má rád. Ona mu řekne, že jeho taky, ale že půjde do vězení na měsíc a má dvě děti, který potřebuje pohlídat. Od toho okamžiku je Robin Williams jejich právoplatný otec...Nechápu proč tenhle film natočili tak debilně. John Travolta a Robin Williams jsou fajn. Ale ne, když se setkají v tak pitomý komedii. Přitom tam pár scén bylo docela fajn, dokonce to občas jako komedie docela fungovalo. Jenže to bylo natočeno tak debilně, že jsem prostě nevěděl, jestli to vůbec dokoukám. Nakonec se to dokoukat dalo. V půlce filmu bych dal nejradši odpad, ale nakonec jsem si to rozmyslel. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasická stupidní americká komedie od Disneye, ve které každý "vtipně" spadne na sto způsobů, párkrát dostane do koulí a zažije spoustu podobných situací. U toho už se ale dneska moc lidí nezasměje. Celý je to tak absolutně nevtipný a místy až otravný. Walt Becker se tak svým předcházejícím oddychovým Divočákům vůbec nepřiblížil a hvězdné obsazení vůbec nevyužil. O Robina Williamse jsem si už zvyknul, že už ho v žádné pořádné komedii asi neuvidím. U Johna Travolty, který mě nedávno odrovna drsným Charlie Waxem, to ale hodně bolí a u scén, kdy ho lidé pokládají za senilního dědu co se počůrává, jsem trpěl.30% ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Opäť raz nepochopiteľný ťah slovenských distribútorov. Rodinná komédia obsadená hviezdami - na čo evidentne distribútor vsadil. Že mená prilákajú ľudí do kín. Bohužiaľ, hoci je táto komédia pozeratelná a sympatická do kín nikto nepríde. Dôvod? Cieľová skupina. Možno som veľmi zlý odhadca, ale cieľovou skupinou sú zrejme deti 9 - 12 rokov, ale ani dospelí čo prípadne pôjdu do kina s nimi sa nudiť nebudú. Hoci má tento film potenciál distribútorom sa to aj tak podarilo zmrviť. Film je v kinách uvedený v pôvodnom znení s titulkami, čo iste deti do kina nepriláka a starší do kina dôvod ísť veľmi nemajú, takých komédií je totiž plný TV program. ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za povedené hlavní duo a několik povedených gagů, ale jinak je to opravdu hodně slabé a ke konci už je to jenom růžový doják s vzájemným vylíváním srdcí. Nakonec toho ale filmu nemůžu moc vyčítat, protože to byl pravděpodobně záměr, natočit nenáročnou rodinnou zábavu pro rodiče s dětmi 5+, která sice nenudí, ale ani příliš nerozesměje. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama