Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pasce sú opäť chvályhodne vymyslené, len pri tej poslednej by som osobne uprednostil smrť pri výbuchu v priebehu sekundy (ak som to správne pochopil) než tú tortútu, ktorej sme boli svedkami. Ono táto dejová línia je ale omnoho zaujímavejšia, vrátane momentu, kedy sa dozvieme, o čo v skutočnosti ide a pointy ohľadom spolupráce, než línie s nesympatickými agentami a skokmi do minulosti. Ale ide o sériu, ktorá má dávať zmysel ako celok, čo mne osobne zase až tak nesedí, radšej by som si po celý čas užíval priamočiary príbeh väzniteľov s nejakým tým prekvapením na konci. Každému, čo si zaslúži... ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi jedno jestli to má myšlenku (ano i ten první díl). Je mi jedno jestli je to strašidelný (tudíš správný horor). Jsou mi ukradený úplně všechny důvody, proč by tahle série měla být dobrá. Pro mě je to jen směsice odporných brutálních vražd. Dokonalý návod na zabíjení. Z vyprávění mě stačilo slyšet (nevím ve kterých dílech to přesně bylo) o scéně s injekčníma stříkačkama, s vlastním vydloubnutím oka (jinak smrt), s pitváním svého partnera, který má být podle všeho mrtev (jinak smrt). Smůla že se probere uprostřed prohlížení jeho střev vlastní holkou... Nechutné! Odporné! Ohavné! Strašné! Zrůdné! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10,8miliónaTržby USA $56,746,769Tržby Celosvetovo $113,857,533Tržby za predaj DVD v USA $25,662,086 //počet predaných kusov 1,408,616║ A opäť to ide príbehovo strmhlav dole, odsúdení Jigsawom(alebo teda jeho nasledovníkom) a ich vykúpenie cez pasce tu je na úplne vedľajšej koľaji, doslova tak nevýraznej že tu je takmer zbytočná. Za to som prekvapený kto všetko konšpiračne za plánmi, únosmi, pascami, stojí, nie je to úplne vyladené a prehľadné ale dá sa na to pozerať, len neviem dokedy tvorcovia v tomto prešpikovanom príbehu plného odoziev na predošlé diely chcú pokračovať, lebo táto skladačka sa stáva tak gigantickou vetvou že za chvíľu v tom bude zahrnutý asi každý okolo idúci. Mohla by už konečne prísť nejaká finálna bodka aby to malo aspoň aký taký zmysel a aby sa mohla táto séria zapísať medzi tie horrorovo vydarenejšie. SAW V už rázne dochádza dych! čo nás čaká potom v VI? /40%/ ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

K dokonale šokující jedničce se nebudu vracet. Dvojka až čtverka si podle mě vůbec nezaslouší posměšky, protože jsou vzácně vyrovnané a celkem slušně udělané. Ostatně to jsem už shrnul v koemntářích náležícím přímo ním. Ale co má být herdek tohle? Naprosto zbytečná nastavovaná kaše ve které se nedozví divák vůbec nic nového nebo šokujícího. Největším problémém tohoto dílu je že se bojí uplně opustit mrtvého JigSawa a stálo ho sem ve flashbackcích cpe. Ve čtverce se tímto stylem doplnilo hodně zajímavých děr v mytologii, ale tohle?! Tentokrát je to shuk scén co jen opakují dávno vyřčené v tom lepším případě. V tom horším rozšiřují kosmos Saw dotáčkami scén, které si divák měl možnost domyšlet z předchozího příběhu. Ano skutečně to co bylo v minulých dílech jen vyřčeno nebo nahozeno, je tady pěkně polopaticku natočeno a tvoří vatu minimalně o délce 20ti minut. Navíc samotné pasti mají tentokrát jen minimalní prostor a většinu děje tvoří ospale natočené detektivní pátrání a dovysvětlování předchozího děje. Brrr. Te´d jsem si teprve poprvé uvědomil že sleduji už několikáté sériově vyrobené pokračování zavedené značky. Teprve ted si Saw zaslouží výsměch podobný tomu co doprovází 6,7,8 díl Hellraisera či Pátku třináctého. A teď snad teprve mnoha lidem dojde že Saw 2 až 4 jsou celkem slušné filmy. Bohužel nemůžu Pile s pořadovým číslem pět dát třeba odpoad, protože na to je zase řemeslně dobře zvládnutá a neobsahuje žádné chyby. Jen se modlím aby se tvurci dalo pro příště dohromady a nakopli naši milou kotoučovou pilu zpět k výšinám a neposlai ji naopak do bahna k přežívajícím živořícím novým Highlanderům, Hellraiserům, Halloweenům a kdoví čem udalšímu mířícímu rovnou na DVD. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Saw V aneb 5 přísloví o Hře...1.) Všeho moc škodí! --Ano, v tomto případě je 5. pokračování fakt hodně. 2.) V jednoduchosti je síla! --Bohužel, pasti jednoduchosti moc nepobraly. 3.) Změna je kořením života. --Kdy se ale změní Saw? 4.) Stáří nepřichází samo. --Saw ano. 5.) S poctivostí nejdál dojdeš! --Ano, viděli jsme, jak dopadl agent Strahm. :-) Zajímavosti: ...že na všechny principy fungování pastí přijdou oběti, až když je pozdě... :-) 35% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy agent Erickson (Mark Rolston) mluví s Jill Tuck (Betsy Russell), je na stole fotografie Ericksona a jeho ženy. Jde o fotku Marka Rolstona a jeho reálné ženy. (c.tucker)
  • Film bol zakázaný v Malajzii. (Paldiny)
  • Scéna, v níž Hoffman (Costas Mandylor) opouští s Corbett (Niamh Wilson) budovu Gideon a říká "nikdo to nezvládl", byla původně natočena pro film Saw 4 (2007), ze kterého byla vystřižena. (c.tucker)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama