Reklama

Reklama

VOD (1)

V SAW 5 pokračuje Hoffman v práci Jigsawa. Jeho tajemství je však skoro prozrazeno a on se musí vydat na lov, aby zabránil svému prozrazení. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (572)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Saw V je absolútne neprístupný pre nového diváka – v lepšom prípade mlčky odíde, v horšom nadáva. Fanúšikovia budú ako-tak spokojní, pretože Saw sa už dávno prehuplo do dvojice rovín. Po prvé, neboráci v núdzi riešia vražednú pascu a pár z nich to schytá. Po druhé, autori už začínajú presúvať pozornosť z bezduchých vrážd do vlastnej mytológie série, ktorú neuveriteľným spôsobom komplikujú, vracajú sa o jeden a pol dielu vzad, aby potom rozbehli dianie vpred. Podľa môjho názoru sa od 4 časti táto séria dosť výrazne zmenila a nemôžem povedať že k horšiemu. Už to ani tak nieje o Jig Sawovi ale o Markovi Hoffmanovi, ktorého hrá naozaj skvele Costas Mandylor a tiež o Petrovi Stramovi ktorého hrá taktiež úžasne Scott Petterson. Mňa každá časť niečím upútala a tieto dve postavy som si obľúbil. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Charlie Clouser: 1. Trap Attacks - Charlie Clouser ,2. True Believer - Testament ,3. Death And Destruction - Ministry ,4. What's Next - Filter ,5. Thanks Again, Again - Almighty ,6. The Banishment - Prong ,7. The Dawning Of Doom - Die Krupps ,8. Power Player - Clutch ,9. ugLi - Skinny Puppy ,10. Strangers - William Control ,11. Unlaced - Emilie Autumn ,12. Blood And Music - Fixmer/McCarthy ,13. Wizard Of Sextown - Revolting Cocks ,14. Date Of Expiration - Funker Vogt ,15. What It Takes - Charlie Clouser , ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ako som hovoril už v predošlom komentári u štvorky - naťahovačka, ktorá len zbiera prachy, ale stále ešte pozerateľná. Posledné diely už nie sú žiadna sláva, ale pozerať sa to ešte dá. Každá časť sa rozvíja dozadu (vo flasbackoch) aj dopredu a stále je to aspoň niečím zaujímavé. Celkovo je to slabý film, ale ako celok to funguje stále dobre. 55% - 3* ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +napětí, zpracování, skvělé hudební téma na závěr -možná až moc krátké, postavy měli být více představeny/// Kupodivu jsem se dostal k pátému dílu, aniž bych předtím viděl 2,3 a 4. Proto jsem měl při sledování jistý handicap. Přesto jsem se na to dokoukal a věru zas tolik jsem se v ději neztrácel. Dobrá atmosféra a zajímavý závěr tomu jen napomohli. Jsem zvědav jestli přehodnotím po zhlédnutí předešlích dílů./// Celkem 70%/// ()

juta 

všechny recenze uživatele

Oproti předešlému dílu parádní vzestup, jak z pohledu vyšetřování, tak z pohledu hry. Na dvojce se mi líbilo, že se hry účastnilo víc lidí a tady to bylo podobné, i když v menším počtu, ale s výbornou skládačkou z obou pohledů. Starý dobrý saw, který mě po trojce a čtyřce konečně opět bavil a dostal. Spoiler: fandil jsem dvěma nejmladším účastnicím, bohužel jsem se musel s jednou rozloučit hned na začátku a ta druhá si svou blbostí zpečetila svůj osud později :-) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (19)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Julie Benz (Brit) byla natolik ovlivněna intenzitou svojí role ve filmu (zejména strašlivým vyvrcholením), že z toho měla noční můry. (ČSFD)

Související novinky

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

Výpravě v doubravě lidožravý grizzly ukáže se...

23.01.2012

Souboj civilizovaného člověka s divokou přírodou je vděčný námět. Je fajn, když se občas přehází pořadí v potravním řetězci. Byli jsme toho svědky v dnes už klasickém dobrodružství Na ostří nože, se… (více)

Reklama

Reklama