Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 2

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 336)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka na zlepšení nálady. Nic víc, nic míň. I když mám Carreyho mnohem raději v charakternějších rolích, i jeho gumový ksicht má něco do sebe a i když Yes man je jen obyčejný popcorn střední velikosti na jedno zkouknutí, nedá se mu upřít skvělá atmosféra a dobrá nálada, kterou šíří. Když někdy bude pršet, budete se nudit a nebudete vědět, jak to změnit, řekněte "ano" tomuhle filmu. Nemusíte být zklamaní, když víte, co od něj čekat. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Áno. Komédia. Kto si nevšimol žáner pod názvom filmu, asi hľadal niečo také, čo tam nemohol nájsť: Zmysel... Mimochodom Carrey je Pán herec po všetkých stránkach, o tom sa nedá pochybovať. Jeho ,,mnohotvárnosť,, a hlavne prispôsobivosť ku každému žánru z neho robí jedného z najväčších nášho času. A v tomto filme sa navyše objavil aj Terence Stamp, takže to už nemohlo dopadnúť zle :) Yesss! ()

Reklama

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Energická a vtipná podívaná, která mi připoměla, jak skvělý komik Jim Carrey je. Je fajn zasmát se u komedie, která je opravdu vtipná, a to aniž by u toho musel někdo masturbovat, nadávat, hulit zeleň či požívat lihoviny. Ano, pánové jedna z nejzábávnějších (USA) komedií poslední dekády má název Yes Man. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Carreymu sice guma v obličeji za ta léta nečinosti poněkud ztuhla, ale naštěstí na tomle aspektu jeho komického talentu Yes Man nestojí. Reed natočil čistou středoproudou nefekální komedii, ale dodal jí něco, co tu dlouho nebylo. Vtipnost a úžasnou ústřední dvojici. Mezi Carreym a Zooeyi to totiž funguje tak výtečně, až doufám, že se ti dva na plátně spolu ještě objeví. Ideálně v něčem od Gondryho. Ale co hlavně, skvěle jsem se bavil a nebýt utahanějšího úvodu a trapné pěvecké scény na římse, která je bohatě vykoupena tou scénou Harry Potter párty, tak jdu s hodnocením ještě výše. A pokud si Jim hodlá na své artověji laděné zálety vydělávat v podobě kvalitních strojích na prachy, tak na to můžu říct jediné. Chlape sakra, že jo! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Neni to žádná převratná komedie, zasmál sem se rozhodně míň než sem čekal a Jim Carrey tady dělá držky jen pomálu, ale přesto to dokáže fakt skvěle a pohodově pobavit a zvednout náladu. Vlastně bych řek, že je to takovej zábavnější Lhář, lhář. Navíc Zooey to tady opravdu sluší a ten kolečkovej obleček ze scénky z titulků hrozně chci, by mě zajímalo jak se v něm brzdí, napadá mě jen jedna věc, ale to bych radši nezkoušel ()

Galerie (101)

Zajímavosti (33)

  • V severoamerických kinech film utržil 97,7 milionu amerických dolarů, v celosvětových 223,2 mil. (NIRO)
  • Když je Carl (Jim Carrey) převlečený za Harryho Pottera, má jizvu levé straně čela. Správně by ji ale měl mít napravo. (SONY_)

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama