Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 2.2.2009 --- Príjemná komédia s počúvateľným slovenským dabingom. SCHWEIGER zdá sa pochytil nielen herecký talent. TECHNICKÁ POZNÁMKA: JOJka nám zavádza nový KRETÉNSKY ZVYK. Kým NOVA záverečné titulky "iba" zrýchľuje, JOJ film ukončí len lakonickým THE END (a bozajte nás, dodávam ja). Bez katarzie, bez emocionálnej odozvy, zato s všadeprítomnou reklamou. Blééééé. (3.9.2009) ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Hm, docela milá romantika, která rozhodně nenudí. Sice je to krapet kýč, ale to nemění nic na faktu, že se jedná o dobrý film, kde to mezi ústřední dvojicí funguje tak jak má a místy je i dost vtipný a hlavně bych snad jaktěživ nečekala, že jednoho dne v komentáři budu chválit německý romantický film. Sem si myslela, že kombinace kvality, romantiky a Německa neexistuje.....a ono jo. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou filmů Tila Schweigera je Til Schweiger sám. Nepracuje v týmu, nemá nikoho, kdo by mu položil ruku na rameno a řekl: Tile, tohle už tu bylo, zkus jiné téma, zkus to jinak. Tak v jeho filmech zůstává hlavní devizou jeho pravidelná sympatická tvář a sexy prdelka! Pro dámy celkem milé pokoukání, pro přínos světové kinematografie zanedbatelné ... ()

BARWA 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Byla jsem si jistá, že jsem dobře vybrala - že přesně na 111 minut čistého času vypnu a po středně náročném pracovním týdnu budu relaxovat u vtipné a svěží komedie se sympatickými protagonisty a s nevyhnutelně šťastným koncem. Poučení ? NIKDY nevěřte svým vlastním tipům, NIKDY nepřistupujte k žádnému filmu s přehnaným očekáváním. Nedokážu pochopit, jak na VELICE slibný úvod může plynule navazovat absolutně nesourodá směs inteligentního, méně inteligentního a naprosto stupidního humoru - nedokážu pochopit, že nějaký snímek může TAK zbytečně a hloupě odepsat sám sebe. Proč ? A jak to proboha udělal ? Na to je snad zapotřebí nějakého zvláštního talentu, jinak si to neumím vysvětlit. Na druhou stranu - moje chyba: Co jsem asi tak mohla čekat ... od pochybného zajíce bez uší ... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)
  • Plyšový zajíc bez uší, kterého v rámci výkonu trestu Ludo ve školce ušije, inspiroval tvůrce pro originální pojmenování filmu-Keinohrhasen (v češtině „Bezušáci“) a jeho podobizna se objevuje také v dalším Schweigerově snímku 1 a ½ Ritter (Stopadesátiprocentní rytíř) v erbu hlavního hrdiny. (KS)

Reklama

Reklama