Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

carly 

všechny recenze uživatele

téma sa mi páčila. mám rada love-hate relationships. aj ako sonda do vzťahov to nebolo zlé. lenže po všetkom tom prešlapovaní na mieste a polkroku vpred a troch naspäť, mi po dvoch hodinách sledovania (s reklamami samozrejme) už bolo srdečne jedno ako to dopadne a tak som radšej išla spať. možno si to niekedy pozriem ešte raz a v originály. zatiaľ som trochu sklamaná ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Klasická rom-com zápletka, ktorá mala úplne jasné smerovanie od samého začiatku až po finále. Ako väčšinou si však nedokážem vysvetliť, že niekto taký ako Anna by sa mohol zapozerať do egocentrického mača ako bol Ludo. Mimochodom, Nora Tschirner je veľmi sympatická žena, dokonca aj v tej učiteľskej vizáži pôsobila naozaj pôvabne. Ludo mi išiel po celý čas poriadne na nervy, a na mieste Anny by som mu určite neodpustil. Čo sa týka samotného filmu, bola to celkom fajn oddychovka, dokonca aj dialógy celkom obstojné. Ale na viac ako 3* to rozhodne nie je. ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se u žádného filmu takhle od srdce nezasmál a rozhodně bych to nečekal od německého Keinohrhasenu. Ač nejde v principu o vůbec nic originálního, je to řemeslně natočená velmi příjemná romantická komedie, která opravdu nemá konkurenci :) Mimochodem první film u kterého jsem dostal písničku na přání, soundtrack se povedl... 100% ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Aha, tak on Til Schweiger psal a točil trapný německý romantický komedie s účastí poloviny svý rodiny už před Kohoutem na víně! Zajíček bez oušek je makabrózní ultraklišé s dementními dialogy a přepálenou stopáží, který diváka ubíjí svojí trapností, ubohostí a zcela bez citu užívanou sprostou mluvou. Druhej díl tohohle majstrštyku bude podle synopse ještě daleko nechutnější hovězina (čemuž lze dost těžko uvěřit), takže s mojí účastí rozhodně nepočítej Tile. Moje sympatie k tobě celkem rychle upadaj. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Til Schweiger, občas hlavní dvojice, celkem sranda -nevýrazná první polovina/// Zajíček bez oušek se ze začátku tvářil mírně trapně a hlavně vypadal jako Tipische deutsche movie und schluss. Žádný zázrak se tedy nekonal, já se nebavil a ...a najednou se mi to začalo líbit. Od momentu kdy na scénu vpluje romantická linka jsem se hodně dobře bavil. Bylo to takové roztomilé. Sledovat dva odlišné lidi, kteří se slušně rečeno nemusejí a přesto k sobě začnou cítit lásku. Tento film celkově jako komedie celkem pohoří. Bavit se snad jen budou ti, kteří rozumí německému humoru. Ovšem jako romantocký film je to milé a zábavné. No a ten konec jak se pomstí tomu taxikáři, to prostě nemá chybu./// Celkem 66%/// ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Snímka sa po premiére dostala na 8. miesto v rebríčku najúspešnejších nemeckých filmov od roku 1968. (Karush)
  • Plyšový zajíc bez uší, kterého v rámci výkonu trestu Ludo ve školce ušije, inspiroval tvůrce pro originální pojmenování filmu-Keinohrhasen (v češtině „Bezušáci“) a jeho podobizna se objevuje také v dalším Schweigerově snímku 1 a ½ Ritter (Stopadesátiprocentní rytíř) v erbu hlavního hrdiny. (KS)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)

Reklama

Reklama