Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (107)

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie v americkým stylu, ale ne nějak stupidním teenagerovským, ale takovým docela milým a pohodovým stylu. Navíc Tila Schweigera mam rád a za partnerku dostal pěknou, milou a roztomile roztržitou Noru Tschirner, která pracuje v mateřský školce, kam Til nastupuje na soudně nařízený veřejně prospěšný práce, takže je asi jasný, jak to bude probíhat a co se tam bude dít, ale já se bavil a líbilo se mi to ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Od německé produkce jsem nečekal hodně, ale ani málo. A ouha jaké to překvapení. Zajíček bez oušek je film, u kterého jsem se vážně nenudil. Míst k zasmání tam bylo dost. A takových romantických komedií je v poslední době málo. Asi ve 3/4 filmu se dal děj ukončit romantickou scénou a bylo by to na výtečnou, ale Til Schweigeren šel ještě dál. Uvidíme, co nám přinese Kuře s ušima. Za mě 85 %, bravo. ()

Reklama

Molikop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po delší době vzepřela své povaze a pustila si jednu z klasických romantických komedií. A opět musím říct, že sem byla velice zklamaná. Děj je plytký a předvídatelný, není ani trochu nápaditý, a nedokáže ničím zaujmout. Dokonce ani hlavní postavy nebyly sympatické a já jako divák sem se nedokázala ztotožnit s jedinou z nich. Tento film sem přetrpěla pouze proto, že sem si slíbila, že ho nebudu odsuzovat, dokud neskočí…mohla sem si ušetřit dalších 90 minut života. ()

BARWA 

všechny recenze uživatele

Německá romantická komedie, která se mi jaksi vryla do paměti, ale rozhodně to nebylo tím, že by byla tak úžasná... Na mnoha místech překypovala nadsazenými situacemi, absurdními dialogy a co se týče hlavní hrdinky - protivnější ženskou aby pohledal... Hlavní hrdina, jehož ego dosahuje nebes, se do ní ale stejně zamiluje a bla bla bla, žili šťastně až do smrti... Ale dobře, pobavila jsem se, i když často jsem kroutila hlavou, je-li tohle vůbec možné... ()

stub 

všechny recenze uživatele

Hrozivě kolísavá kvalita sice v součtu nedává špatný průměr, žel už sama o sobě je zlehka iritující. Navíc mi nevyhovuje šablona "první polovina - humor, druhá polovina - romantika", to už se bude navěky točit jen takhle?? Jednotlivé úseky nicméně nejsou špatné a dost možná by se daly přestříhat do solidního celku. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • V jednej verzii klipu "Apologize" skupiny OneRepublic boli použité zostrihy z filmu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Po prvýkrát si Til Schweiger vo filme zahral spoločne so všetkými svojimi štyrmi deťmi - Valentinom Florianom, Lunou Marie, Lilli Camille a Emmou Tiger. (Karush)

Reklama

Reklama