Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Chen 

všechny recenze uživatele

Standardní premisa - uťáplá hrdinka dohnaná okolnostmi k přerodu v Ramba v sukních je okořeněna o velmi nesympatického antihrdiny (míněno jako lichotka) a poměrně syrovou brutalitu. Ani tak nejde o to, že by zde tekly hektolitry krve, ale o civilní a velmi naturalistické ztvárnění jednotlivých úmrtí. Kromě toho se dozvíme, na co ještě se dá použít různé nářadí a to, že neustále šikanovat manželky se nevyplácí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +Kim Basinger, napětí, krátké -jednoduchá zápletka, zbytečně dlouhý rozjezd/// Mít to přes hodinu a půl, tak se na to asi nedívám, ale řekl jsem si, že když je to tak krátké, tak to omrknu. Neměl jsem večer chuť na dvouhodinový film. Prvních 20 minut je opravdu celkem o ničem. Tedy je to o tom jak hlavní hrdinka (ne)šťastně žije a o tom jak jde na vánoce koupit něco do obchoďáku. Denně zažíváme fronty při nákupu, tak proč na to koukat ještě ve filmu. Jedno ponaučení jsem si však vzal: "už nikdy nebudu dávat lísteček někomu za stěrače od auta". Hlavní hrdinka měla tu smůlu, že tento lísteček dala za auto bandě kriminálníků, kteří si na ni za to došlápli. Pak už následuje boj o holý život, v lese ve tmě, kde nikdo není. Tato část je hodně dobrá a napínavá. Myslím si, že jako jednohubka na večer je tento film dostačující./// Celkem 55%/// ()

Reklama

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Utláčaná žena ( dobre po pedesiatke, prepáč Kim je to vonku) násilným manželom (Craig Sheffer), ktorá má doma dve malé deti???... No nevadí, 22 kilogramová Dela (Kim), ktorá naštve partu hlupákov na čele s gerontofilným Chuckym (Lukas Haas poriadny blbeček), akože chlapci polámem vás ako zápalky ??? Teda Kimuľa teba stretnúť v lese s auto náradím v krabici aj Chuck Norris by si pustil blato do textilu. V tomto filme je asi všetko zle, scenár réžia... Bojím sa o Kim či nezháňa peniaze na anfetamíny, keď sa nechá obsadiť do takejto filmovej úlohy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, ono si to asi nejde odpustit - čím je Kim starší, tím ji to podle mě víc sekne. A její vzhled tvoří asi tak 50-60% toho, proč stojí za to film alespoň jednou zkouknout. Jen by mě zajímalo, na čem Kim první půlhodinu frčela, protože se chovala jak kdyby celou dobu než se vrátí její manžel z práce jen balila jointy a sjížděla lajny. Štěstí, že se to po půlhodině spraví. Film mohl dopadnou mnohem líp. Jen nechápu jak je v tomto filmu nemožné ztratit/schovat se někomu v lese. Ale kluci měli asi nějakej šestej smysl. A že by na rozestavěném staveništi nebyl hlídač? A když už by tam teda nebyl (jako že teda nebyl), ono by v noci, kdy se nemaká, staveniště nasvícené jak fotbalový stadion nepřivábilo policejní hlídku? A že se sakra mobily vybijou vždycky v nepravou chvíli.... A co měl sakra znamenat ten konec? Buď ho tam neměli dávat, nebo ho neměli utínat tak brzo. Já se tak zrovna na tuhle scénu (která byla jasná a očekávatelná jako že ráno vyjde slunce) těšil tak od druhé půlky filmu, a oni ji takhle pokakaj..... Tři hvězdičky za to, že je to přece jen koukatelnej film.... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

...pôsobivo sfilmovaná hra na mačku a myš vykreslená v takmer reálnom čase a plná typických zvratov a prekvapení,kde nič nie je ako vyzerá a smrť môže čakať už za najbližšou zákrutou opustenej cestičky v hlbke polnočného lesa...Napínavé,dramatické a aj napriek hrozným okolnostiam plné nádeje a viery v prežitie... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)
  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)

Reklama

Reklama