Reklama

Reklama

Dramatický snímek ze života obyčejných lidí. Film vypráví o třech sourozencích a jejich životních problémech. Morrie (Matthew Perry) žije svůj stereotypní život s manželkou zdánlivě bez problémů, Jay (Ben Foster) je psychicky labilní a Ida (Ginnifer Goodwin) se snaží najít sebe sama. Všichni tři se snaží najít ve svých životech štěstí a zjišťují jak důležitá je pro ně rodina... (KooNY)

(více)

Recenze (121)

Checitto 

všechny recenze uživatele

Pro film nebylo zas tak těžké mě zajmout vzhledem k nevelkým očekáváním. Proto jsem byl o to víc potěšen jeho kvalitou. Děj pomalu plyne bez výraznější gradace, občas nás donutí k zamyšlení, občas k pousmání. Herecké výkony všech zúčastněných působí velmi přirozeně, skvělý je zejména Ben Foster. Jako třešničku na dortu jsem bral závěrečnou scénu pomsty. ()

J0hny5 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se celkem těšil, hrají v něm moji dva oblibení herci a naopak moje neoblíbenkyně Hilary S. v nesympatické roli, což sedlo. Film celkem příjemně plynul a má co nabídnout. Během filmu jsem to viděl na 4 hvězdičky, ale trošku mě zklamal závěr tak váhám. Celkově celkem zajímavý film o životě "zvláštní" rodinky. Bylo to dobrý, až asi na dvě situace, které mi přišly trošku trapné. Je to na hraně průměru, ale 4 nakonec dám s odřenýma ušima. 70% ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Morrie (Matthew Perry) se po smrti rodičů (a zvlášť tragické smrti svého otce) musel vždy starat o své mladší sourozence, Jaye (Ben Foster) a Idu (Ginnifer Goodwin). Nyní, když už oba opustili teplo rodinného krbu, snad již získá čas i pro sebe, pro svoji ženu, i pro svoji kariéru. Jenže když se sourozenci dostanou do trablů, jediná cesta vede zpět k Morriemu.. Tento film jsem si vyhlédl kvůli svému oblíbenému Benu Fosterovi, a další známá jména jako je Matthew Perry a Hillary Swank mne k filmu ještě více nalákali. Bohužel se nenaplnila má (trochu přehnaná) očekávání, takže jsem kapánek zklamán - například Hillary Swank má hodně nudnou roli sousedovic manželky, a jediná trochu zajímavou scénu má až v závěru filmu, kdy dostane hysterický záchvat z pošlapaných kytiček. Jinak stojí celý film převážně na Matthew Perrymu, který - ruku na srdce - se nemůže oprostit od své role Chandlera z přátel, a i v tomto filmu tomu nebylo jinak. Ale i přes můj trochu kritický pohled na film nemůžu říct že bych se nebavil, spousta scén se hodně povedla - jen jako celek mi příběh připadal trochu chatrnější... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Podivínské drama o osudech třech dospělých sirotků, kteří se snaží prát se životem.. Nejstarší Matthew Perry se snaží žít "podle pravidel" a jeho dva mladší sourozenci, které vychovával (asi špatně), mu to dost kazí.. Ginnifer Goodwin je roztomilá a Ben Foster správnej mimoň.. Těšila jsem se na Hilary Swank, ale má tu jen pár štěků jako nepříjemná snobská sousedka.. Skouknout se to dalo, ale žádnou větší hloubku bych v tom nehledala.. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry n.1 - velmi zajímavé drama s několika málo prvky komedie. Režie je zvládnutá, stejně jako výkony Matthewa Perryho, Bena Fostera a dalších. Zajímavě se to rozjíždělo, ale pak se film moc nevyvíjel, což je škoda. Mohlo to být třeba bláznivější jako je Darjeeling limited. Nebo přinést nějakou závažnější myšlenku.. Scénář jaksi ustrnul na půl cesty. Nicméně závěr je povedený (což bývá velká slabina spooousty snímků) a celkově je to příjemné pokoukání:) Věřím, že mi některé momenty zůstanou v paměti (narozeninové brko, honička na bruslích..) Na toto téma existuje množství dalších filmů, ale mám pro ně slabost, takže hodnotím jak hodnotím, tak 75%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo převážně ve městě Darien v americkém státě Connecticut. (Terva)
  • Film měl premiéru na filmovém festivalu Sundance 2008. (Terva)

Reklama

Reklama