Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 2

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (238)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

4hvězdová absolut parodie!!! :-DDDDD Takhle nějak se točí filmy pro radost. Je z toho cítit nadšení pro věc a odhodlání. Já prostě tyhle oddychovky miluju. Hudební motiv sice malinko vykraden z Ospalý díry, ale to vůbec neva. Nicméně další film, který dokazuje, že češi sou banda podělaných sucharů. Jo, přesně tak. Jste jen banda nanicovatých, hloupých sucharů bez kouska vtipu v duši. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Chcete odreagovačku?V tomhle případě ji máte mít, protože u tohoto filmu nelze hledat vyšší princip :). Děj nic moc, ale občas se zasmějete nějakým hláškám. Musím se přiznat, že jsem se i občas lekl a to je v případě ne moc vyspělých efektů určitě dobře. Je to hezký průměr, který nenaštve ani nepřesvědčí. Sice bych se nakláněl spíše ke 2 hvězdičkám, ale přítomnost hezkých slečen tenhle filmek udrží na 3. Oh Ja. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film tohoto názvu mohl být buďto prvotřídní grindhousovou zábavou, nebo inteligentní parodií plnou suchého britského humoru, ale ono ne... Lesbian Vampire Killers mnohem spíš připomíná hloupé teenagerské komedie, kde jednou z nejvtipnějších věcí je meč, jehož rukojeť má značně falické rysy. A takovému filmu vyšší hodnocení nedám už z principu, nehledě na to, že víc než dvě hvězdy by si LVK stejně nezasloužili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě už název vypovídá o mnohém. A já od toho vlastně nic nečekal o to víc jsem byl příjemně překvapen, neboť jsem se smál od začátku do konce. Nepopírám, že tvůrci mohli jít do mnohem větších absurdit, ale to nevadí. Blbost, která pobaví. Jsou tam sice takové divné paradoxy jako třeba, holky jedou 2 míle do chaty , ale než tam dojedou je rázem tma a ještě je doženou kluci co vyrazili asi půl hodiny po nich pěšky. A nebo v chatě není záchod jen venku kadibudka , ale přitom je tam velmi pěkná koupelna. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když holky vyjdou z hospody a nastupujou do dodávky, hraje píseň „Woman“ od Wolfmother. Během taneční scény z chaty hraje píseň „Saturday Night“ od Whigfield. (Duoscop)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama