Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zabijáci lesbických upírek“ jsou filmem, který v sobě měl potenciál, ale nedokázal ho ani trochu využít, a tak se spokojil s tím, že se pokusil být vtipný, pokusil se být akční, pokusil se být trochu perverzní. Jenže všechno je jen trochu a nic z toho není dotaženo tak, aby se skutečně dalo hovořit o smysluplném filmu, který dá něco navíc. Tady není ani navíc ten humor. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

:-DDDDDDD!!!ač se mi moc nechce,musim uznat že jsem se příšerně řechtal.parta lidí se sešla,pozbírala pár peněz,vyhulila značné množství marihuany a natočila improvizační kulervoucí řachandu.dialogy jsou tak reálný,že mám pocit,jako bych v tom hrál já,se svym nejlepším kámošem,nebo s bratrem.perfektně vygradovaný situace,vyřešený totálním flinkem a neskutečným flegmouštvím.mrtě narvanejch nápadu hned v první půli,trochu škodí té druhé,protože film ke konci trošku ztrácí dech,ale to nemění nic na tom,že se jedná o skvělou komedii-parodii,se spousto nádherných micinek:-)z pohledu věčně zhuleného nadržence,musim říct super:-DDDD ()

Reklama

gjjm 

všechny recenze uživatele

Název Zabíječi lesbických upírek zní úžasně debilně, pročež jsem se na tento skutečný klon reddwarfovské Pomsty vzrušujících sexyvampů v bikinách dost těšil. Snad právě proto mne to mírně zklamalo - film není tak úžasně absurdní, jako název a veškerá reklama. Je to docela slušná horrorová parodie ve stylu Hot Fuzz, jenže plná hluchých míst. Dva loseři, Jimmy McLaren a Fletch, se potřebují odreagovat. Jednomu dala kopačky přítelkyně, druhého vyhodili z jeho nenáviděné, leč nezbytné práce dětského klauna. Proto jedou na dovolenou do největší díry Anglie, vesničky, jejíž jméno ani neumí vyslovit - Cragwich. Setkají se tam se skupinou sexy studentek folkloristiky, které chtějí probádat místní legendu o královně upírů Carmille. Jak už to v horrorech bývá, šťastným řízením osudu po menší pařbě zjistí, že legenda není jen legenda a že tu skutečně existují lesbické upírky. A tak dále. Ve filmu (s úžasně temnou atmosférou, opravdu vynikajícím technickým zpracováním a doopravdy skvělou hudbou) pobíhá v temné, odlehlé turistické chatě (či co to je) plno polonahých lesbických upírek, které se po rozseknutí hlavy změní v něco mezi spermatem a žaludečními šťávami (???), což je všechno smíšené s docela dobře ujetým anglickým puberťáckým humorem (zajímavá kombinace). Opravdu jedinou vadou na kráse je celá řada hluchých nebo trapných nápadů (meč-dildo? ale no tak ;) v jinak docela slušném scénáři. P. S. Viděl jsem to s nejdebilnějšími českými titulky (by Embaka), jaké se dají udělat. Vřele doporučuju. Nemluvě o gramatických tvarech typu "pozývám", překlad "I look like a twat - vypadám jako frajer" nemůže nebýt dílem antigénia. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie ve stylu nepřekona(tel)ného Soumraku mrtvých. Kdo zmíněnému snímku na chuť nepřišel, nejspíš nebude spokojen ani v tomto případě, ale já se bavil a byl jsem rád, že konečně zase vznikla parodie na hororový žánr, která není tarantinovsky-rogriguezově grindhousovská, plná nechutností, zbytečně vystavovaných odhalených částí ženských i mužských těl a nablblých postav. Zabijáci lesbických upírek jsou dost často k popukání vtipní (první likvidace sekyrou, vikář a jeho společné scény s Fletchem), ale nikdy nesklouznou k fekálnímu nebo jinému druhu nechutného humoru, díky příjemné délce nestihnou nudit, hlavní hrdinové jsou sympatičtí, jedna dívka hezčí než druhá... A režie je nápaditá a ví, že timing není sprosté slovo. Čtyři čisté hvězdy (a malý kousek páté za poslední záběr).__P.S. Hudba Debbie Wiseman je lepší než všechno, co Danny Elfman napsal od dob Ospalé díry (co na tom, že ji trošku vykrádá). ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Název vypadá jako pěkná kokotina a filmový fanoušek už dopředu čeká něco zvrhlého, takže vstupní očekávání jsou nízká a z toho nakonec tvůrci filmu těží. Protože ve výsledku to opravdu kokotina je, ale jelikož zde nefunguje faktor zklamání a diváci jsou naladění na humor útočící na 1. signální, tak jsou schopní Claydonovi a jeho partě ledascos odpustit. Z filmu je přitom cítit, že ambice byly větší a že režisér chtěl nejspíš natočit něco podobného Zombielandu nebo Soumraku mrtvých, jenže k tomu mu scházel talent, vyšší rozpočet, kvalitní herci a konec konců i scénář. Zvlášť ženská část ansámblu představuje z hereckého hlediska spíš utrpení, které ovšem vynahrazuje jejich hezký exteriér. Nakonec by to mohlo být docela slušné softporno, kdyby štáb chtěl a trošku víc zatlačil tím směrem. Film zjevně cílí na teenagerské publikum a to by si snad mohlo přidat o hvězdičku víc. Naopak ti, co se řadí k intelektuálům, mohou zkouknout tohle dílko jen na vlastní nebezpečí. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)

Reklama

Reklama