Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že je to pitomoučké, ale kdo by taky čekal něco jiného od filmu, kde se všechno točí kolem pejsků v oblečkách, že? :-) Ale jako rodinná komedie to funguje na sto procent. Ačkoli vše jede podle stokrát obehrané šablony a je to jedno velké klišé, tak se ve výsledku jedná o docela vtipný a příjemný film. Zkrátka je to barevné a kýčovité, na druhou stranu si to ale na nic nehraje, a to je mi sympatické. Navíc některé hlášky jsou opravdu vtipné a líbilo se mi, jak tam je ukázané, co jsou někteří lidé schopní udělat pro své mazlíčky. Takže klidně dám 60%. P.S. Odpad! nebo jedna hvězda? Nesmíte brát všechno tak vážně... :-) ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film byl sice určen dospělým, ale nevím, jak těm by se mohl líbit... Zvířátka se určitě více líbily dětem a taky humor a některé opravdu do krajnosti (absurdnosti, trapnosti) dovedené scény dospělého určitě odradí. Celkově bych řekla, že děti do 10 let to určitě nadchne, ty větší už vás s tím pošlou do háje. ()

Reklama

uiu 

všechny recenze uživatele

Film o namyšlené čivavě, která si žije v luxusu a je sobecká jako její páníčci a pak spadne do drsného světa ulice, aby se poučila. Na děti to možná funguje, já pořád přemýšlela nad otázkou týrání zvířat. Oblékat psy do šatiček a botů nebo jim dělat účesy může vypadat cool, ale když vidíte, jak v těch botech ani pes nemůže chodit, tak vám je ho spíše líto, než abyste si užili film. Ještě k tomu to není vůbec film k popukání, nedočkáte se žádných výbušných vtipů nebo hlášek, které by vám zůstaly v hlavě. Je to příjemný film, u kterého se asi budete soustavně usmívat nad roztomilostí pejsků, ale to je tak všechno. ()

STARKOVA20 

všechny recenze uživatele

A mě se to prostě líbilo. Bylo to oddechové, nenásilné, nevulgární a roztomilé. Český dabing byl moc dobrý a celý příběh byl prostě takový kouzelný. Ano, našlo se tam pár trapných momentů( třeba to rodiště čivav, nebo Chloen "štěkot", který boural skály), ale jinak se mi to moc líbilo a to čivavy přímo nesnáším. ()

Pilouš 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný film, který si odpad! rozhodně nezaslouží. Snímek je cílený především na děti a nenáročné diváky. Já osobně jsem u něj s přítelkyní strávil moc pěkný čas... Pohodová podívaná, jejíž hodnocení sráží inteligenti, co film ještě neviděli a z různých absurdních důvodů nesnášejí čivavy. Já mám jednu doma už 11 let a nedám na ni dopustit. -Věřte nebo ne ale i k čivavě se dá vybudovat stejně silný vztah jako k jakémukoli jinému plemenu. A že je zakrslý? Pánové koukněte se do kalhot a buďte rádi, že se vám ostatní nesmějí. -Za vaši velikost stejně jako čivavy nemůžete... 4* (Nadsázka abych zvýšil průměr) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama