Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že je to pitomoučké, ale kdo by taky čekal něco jiného od filmu, kde se všechno točí kolem pejsků v oblečkách, že? :-) Ale jako rodinná komedie to funguje na sto procent. Ačkoli vše jede podle stokrát obehrané šablony a je to jedno velké klišé, tak se ve výsledku jedná o docela vtipný a příjemný film. Zkrátka je to barevné a kýčovité, na druhou stranu si to ale na nic nehraje, a to je mi sympatické. Navíc některé hlášky jsou opravdu vtipné a líbilo se mi, jak tam je ukázané, co jsou někteří lidé schopní udělat pro své mazlíčky. Takže klidně dám 60%. P.S. Odpad! nebo jedna hvězda? Nesmíte brát všechno tak vážně... :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem docela dobrá guilty pleasure, u který budou malý děti chrochtat blahem a smát se od první do poslední minuty a starší diváci se budou jenom divně tvářit a občas se nad tou blbosti uchychtnou. Když si ale řeknu, že o nic víc asi ani tvůrcům nešlo, tak to dopadlo vlastně přesně tak jak chtělo. Jo a minutu ticha za Jamie Lee Curtis. Smutné, kde až můžou někteří dřívě slavní herci skončit. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Klasicke, sablonovite hollywoodske klise, tentokrate v psim oblecku. Hnus. Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze Raja Gosnell dostal poradnou ranu invalidnim vozikem pres zada a od te doby chodi po ctyrech, taha pantofle po baraku, okusuje koste a cura mamince na fikusy. Ale ja to nereknu, takovy jsem format. ()

Delthrien 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to ty šílenosti, co dělala moje sestra svojí čivavě, i když to nebylo zdaleka tak extrémní... Jediné, co tam bylo opravdu trefné byl fakt, že se čivavy třesou a až na výjimky neumí štěkat. Zbytek byla jen snůška rádoby dojemných situací po sobě jdoucích vrcholících "velmi neočekávaným" happyendem. ()

kesinaa 

všechny recenze uživatele

POZOR NA SPOILERY. Bělostná rozmazlená čivava v růžovém oblečku a diamanty na obojku je unesena mexickým gangem nezodpovědné Rachel, která ji měla hlídat, a nemilosrdně poslána do arény na psí zápasy proti zabijáckému dobrmanovi, jehož jméno zní v překladu ze španělštiny ,,Ďábel". Konec pohádky? Kdepak! Teprve začíná dobrodružství otravné čivavy Chloe, jejíž parta přátel se skládá z bývalého policejního německého ovčáka, dvou dalších psů, leguána, krysy a spousty dalších čivav, které se pokoušejí vysvětlit dámě z Beverly Hills, odkud skutečně pochází. Ti všichni se snaží Chloe pomoci vrátit se domů, jenže v patách jim je El Diablo s GPS na obojku, vyslaný mafiánem Velasquezem, aby Chloe přinesl. V průběhu filmu se dozvídáme, že Delgado, poněkud mrzutý ovčák, býval policejním psem, který právě kvůli Diablovi přišel o čich a musel proto ze služby odejít. Ačkoliv mu leze Chloe svým neustálým povídáním na nervy, snaží se jí i přes všechny překážky v podobě hladových pum, ujíždějícího vlaku i vycvičeného Diabla pomoci vrátit se domů. Film jsem viděla poprvé jako asi desetiletá a moc se mi líbil. Roztomilí pejsánci načančaní v oblečcích, dobro vítězící nad zlem i sympatický zahradník Sam mě vždy na celých 88 minut spolehlivě přikovali k televizní obrazovce. Nedávno jsem si film po deseti letech pustila znovu a místo rozplývání se nad mluvícími čivavami a leguány jsem se téměř celý film smála nesmyslům, které film bohužel provázely. Jako pohádka pro děti dobré, ale např. + spoiler + aby byl Diablo v americkém útulku adoptován paní s vášní pro růžové šatičky mi přišlo uhozené. Ale na druhou stranu, pokud by ho utratili,už by to nebyla pohádka pro děti, že? Shrnutí: + krásní psi, krásná příroda, dobrodružství čivavy a jejich psích i lidských přátel - kýčovitý a klišé děj, rozmazlená čivava a její majitelka (teta Viv) 55% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama