Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

fmash 

všechny recenze uživatele

Těžko posoudit, do jaké míry se jedná o parodii (tuším ovšem, že do značné), a do jaké to tak v Hollywoodu opravdu chodí (zhýčkané neurotické hvězdy týrající služebnictvo také nejsou žádná rarita). Popis sestupu kariéry jednoho producenta je však díky lakonickému De Nirovi zábavný. Neméně zábavné je sledovat, jak viditelně mizerný film, o jehož natočení se v příběhu celou dobu jedná, v očích „intelektuálniho“ publika stoupá, když se do něj vrazí trocha rozstříleného psa — ingredience, jež u „mainstreamového“ publika vyvolává opačnou reakci. Podstatou tohoto celkem málo objevného poselství je samozřejmě poukázání na to, že obraz rozstříleného člověka paradoxně už žádnou citelnou reakci nevyvolává — v druhém plánu viditelná konformita vnímání obou části publika však svou aktuálností nijak nezaostává… co mi to jenom připomíná? ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Podobny jako Be cool. Ovsem Be cool byl cool ne jako tenhle kůl a proto neni cool. R. De Niro oproti Travoltovi, nepusobil jako ostrileny profik (TOP 30 nejvlivnejsich producentu Hollywoodu :-) ale spise jako ubehana loutka pracujic s vysinutyma lidma. Mozna tento film poukazuje skrytou dusi vsech filmovych tvurcu :-) ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Art Linson .. Fajn záležitost, chytrá, ale místy mi přišly situace a postavy až neskutečně vyšinuté, přitažené za vlasy. Měl jsem tak obdobný problém, jako u předešlé Barryho satyry, Wag the Dog. Nebo je tak dokonalou? ___ Částečně podobně zaměřené jako Tropic Thunder, ovšem proti ní se bojí skutečně říznout a rozhodně tak famózně nebaví. Dobrou vzpomínku na What Just Happened? tak obstarává především výborný Robert De Niro a spousta menších byť někdy nevýrazných roliček, kde v čele stojí otrávený Bruce Willis či roztomilá Kristen Stewart. 70%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Milá hollywoodská satira utahující si (nejen) z Hollywoodu, kterou nad průměr tahá hlavně De Nirův výkon a vousatý, cholerický, boží Willis. Co se vlastně stalo není salva fórů a rozhodně nepobaví každého, ale když na ni budete mít tu správnou náladu (a když nebudete očekávat úplně jiný film), myslím, že se snadno ujme. "Tak jo. Jdeme mu říct, ať se oholí." ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

...Prišlo mi to akosi príliš zvláštne...bez toho aby to urobilo niejaký závratný dojem....Áno, áno je pravda, že Hollywood dostal svoje a že výstrely doň boli dosť presné...ale nemôžem si pomôcť tento satirický robený snímok ma nijak za srdce nechytil a ja už zajtra nebudem ani vedieť o čom vlastne bol. A to nesmiem zabudnúť na jeho predvídateľnosť....**/*** ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Film ukončoval v roce 2008 festival v Cannes. Byl promítán jako nesoutěžní snímek. (HappySmile)
  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama