Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nudné léto v jednom nudném městě se rychle změní v šílenství, když parta puberťáků najde v lese stopy lesního muže, takzvaného sasquatche. Nikdo netuší, že stopy jsou dílem dvou místních blbů Zerka a Shirtse, kteří chtějí zbohatnout na prodeji zaručeně pravých sádrových odlitků obrovských tlap. Jen potřebují, aby se celá záležitost pořádně probírala v novinách a televizi, a pak se jim peníze pohrnou. Jaksi ale pozapomněli, že by někdo mohl přijít na to, že stopy jsou podvrh. Na cestě do města je uznávaný odborník, který má ověřit pravost všech nálezů (hoši totiž kromě stop nastražili i podomácku vyrobené lejno). To je ale taky pitomec k pohledání, a tak je docela možné, že Zerkovi a Shirtsovi jejich ujetý plán vyjde. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady "Napoleon Dynamite-like" (Jon Heder tam má dokonce svůj krátký štěk) "Dork movies", od prvního pohledu vnízkorozpočtová, nenáročná komedie, dalo by se říct že ze života. Zajímavé charaktery, sem tam vtipné hlášky a jiná zábava. Tenhle film mě prostě nenudil a i když to nebyla žádná pecka, naplnil mé očekávání od filmů tohoto typu a zaslouží si určitě 4/5. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V lese přebývá lesní muž anebo je to jen mýtus anebo jde jen o dokonalý "fake"? Několik různorodochých lidí se vydá z nejrůznějších pohnutek ho objevit. Nikdo z nich však netuší, že o falešné stopy se postarali dva místní recesisté nepříliš inteligentního ražení, aby celá záležitost kolem lesního muže byla řádně zmedializovaná. A to je spouštěč řady vtipných a zábavných příhod, které se odehrají v lese. Pochopitelně, že film je jedna velká kravinka, které ovšem nechybí rytmus a ražijní cit pro řadu originálních situací. Herci jsou jeden vedle druhého sbírka nejrůznějších milých pošuků a zanícených hledačů nikdy neobjeveného. Kdo nečeká mnoho bude se bavit. A víc už z toho vyrazit nešlo. Mám pocit, že film se při svých skromných možnostech rozjel na maximum. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Carl Weathers chutnajúci vzorku umelej sračky. Až mi ho prišlo ľúto keď si spomeniem na časy Rockyho či Predátora. Určite si ani on takto svoju kariéru nepredstavoval. Zväčša trápna komédia, ktorá celý svoj potenciál vyčerpá v celkom svižnej prvej polovici (úvodná scéna mečovania nemá chybu- hudba jak z Titanicu a do toho Justing Long- "Gavin, čo to počúvaš za sračky?" + zhúlený polonahý blonďatý šašo).....skrátka bola zábava avšak časom prechádzajúca do trápnych skečov. Označiť réžiu za spackanú nie je úplne na mieste, našli sa oddychové momenty ktoré mali na počudovanie celkom príjemnú atmosféru a Jeremy Sumpter to v hlavnej úlohe slušne tiahol. Tento film mal na viac. A stačilo málo, len trochu poupraviť scenár. 30% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, na tento film musí být nálada a nečekat umělecký požitek, ale jen takovou ulítlou blbinu. Dramaturgie vyprávění na přeskáčku z pohledu různých postav je dobře sestavená, celé to odsýpá a výborné je i dávkování vtipu, notně svázané s jednotlivými absurdními (?) postavičkami. Skvělé je, že některé vtipy si můžete užít díky různých úhlům pohledu i víckrát. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ono by zas tak nevadilo, že je film hodně stupidní a je doslova o hovně, nicméně těch situací, kterým by se člověk zasmál zde je poskromnu. Důvodem k smíchu jsou jen snad některé hodně ujeté postavy a občas jejich pitomé počínání. Možná to bylo hereckými výkony, které mi až na Justina Longa přišly vyloženě slabé. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Gavin (Jeremy Sumpter) přichází domů, venku svítí slunce. Po příchodu do kuchyně je však venku déšť. (Kriklan49)
  • Do natáčania v rezidenčnej štvrti Portlandu boli zapojení aj miestni obyvatelia, ktorí robili komparzistov. (m.a.t.o.)
  • Režisér chcel vo filme použiť pieseň "The Final Countdown" od skupiny Europe. Nestalo sa tak, pretože podľa jeho slov autori skladby požadovali príliš veľa peňazí. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno