Reklama

Reklama

Kouzlo Avataru a akce Hvězdných válek. Animovaný sci-fi film Bitva o planetu Terra vyšel celé dva roky před celosvětovým hitem Avatar, přitom mu může směle konkurovat i dnes! Originální příběh o planetě, kterou chce lidstvo kolonizovat, ale místní druh se tomu brání, je doplněný o hravou animaci plnou fantastických nápadů a navíc ho doprovází dokonalá hudba. Nenechte si ujít opravdovou událost ve světě sci-fi a nechte se okouzlit úžasným světem planety Terra! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (181)

Ripley 

všechny recenze uživatele

Možná trochu nadhodnotím,ale v žánru 3D animáků jde o lepší průměr.Jen bych měl vzkaz pro ty co dychtí po DVD verzi ve 3D formátu.Nevím zda jsou na vině přiložené brýle v DVD,či něco jiného,každopádně doporučuji hodit brýle do odpadkového koše a pustit si starou dobrou 2D verzi,poněvadž 3D verze je otřesná.Vybledlé barvy,převládající zelená a neostrý obraz.P.S.televizor mám v pořádku. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ano to srovnávání s Avatarem je docela na místě....Ale Terra z tohodle srovnání vychází poražena(Samozřejmě nesrovnávám jakékliv technické aspekty obou filmů)...Ať jsem si o Avatarovi říkal,že byl scénaristicky docela jednoduchý,přímočarý a pohádkově přihlouplý-pořád měl jakýsi logický základ a šlo vlastně o uvěřitelný Sci fi přepis odvěkého lidského konfliktu....Terra ale příběhově naprosto selhává a za každou cenu se tlačí do neuvěřitelného střetu dvou ras,který má nakonec naprosto jednoduché a naivní rozuzlení,jenž dělá dodatečně celou zápletku ještě hloupější..je to škoda,protože jsem se na Terru docela těšil a její potenciál je nepopiratelný=60%s odřenýma ušima :( ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač nemám pod zadkem přimontovanou vrtuli, tak jsem v tomto snímku zcela nepokrytě fandil domácím oblečeným ve slušivých barvách míru. Rád bych ocenil jejich gesto s kyslíkovou bublinou, ale místo toho je budu raději varovat, neboť lidem se nedá věřit a časem se budou chtít rozpínat na cizí pozemky. Lidé jsou zkrátka nevděčné svině. Věřte mi, jsem jedním z nich. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Celosvětový výdělek mluví za sebe.Divácky neuvěřitelně nevděcná podívaná a to především pro ty nejmenší z nás.Dospělý, který neholduje animovanému sci-fi, ani nijak zvlášť neocení na tu dobu dobré efekty, nemůže film plný patetických a ukňouraných klišé nijak zaujmout a děti se u toho budou zoufale nudit, jelikož ve filmu není sebemenší náznak humoru, jen trapné klišé žvásty a milionkrát viděný "dobrodružný" příběh, který dospělého nasere a dítě unudí k smrti, tenhle film je jeden velikej omyl.25%. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Sice pěkné, ale nedávalo to moc smysl. Proč se sakra obě rasy nepokusily dohodnout na finálním řešení hned na začátku??? Jo vlastně protože by ten film vůbec nemusel být natočen. Terrianská naivita (nebo spíš naivita poselství, které se tvůrci do filmu snažili vložit) v závěru mě ale pobavila. Nikdo, kdo trochu zná historii lidstva si nemůže myslet, že lidem bude takový stánek stačit! Ihned by mohlo vzniknout pokračování s názvem War for Terra, protože válka by byla za podobných podmínek nevyhnutelná. Pro lidi je totiž charakteristická jedna moc pěkná vlastnost a totiž, že vždycky chtějí víc, a nikdy, skutečně NIKDY, nemají dost. Uvidíme se u pokračování... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru 8. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (Terva)
  • Scenár filmu bol pôvodne napísaný pre hraný film s realistickou CGI animáciou, keďže sa ale nepodarilo nazhromaždiť dostatok peňazí, bol film natočený ako 3D animovaný film. (Krnac)
  • Film byl natočen technologií TriOviz Inficolor 3D. (Terva)

Reklama

Reklama