Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Seriál Futurama vážně žeru, protože je super! Ale u těchto (doposud) dvou filmů nemám dobré mínění. Futurama se hodí na seriál, ale nikoliv na celovečerní filmy. Prostě tvůrci měli místo filmu radši udělat 4 díly a byl by svatý pokoj. Seriál byl važně vtipný. Film není!!! Žadné dobré hlášky a žádné vtipné scény. Zábavnost téměř nulová. Od začátku sledování uběhlo 60 minut a já měl pocit, že už na to koukám 180 minut. Po skončení 90 minutové filmové Futuramy jsem měl pocit, že jsem u toho ztrávil 270 minut a byl jsem rád, že už to konečně skončilo. Zatímco Futruama: Bender's Big Score mělo dobrý příběh (a samozřejmně to bylo i zábavné), tak tento díl nemá ani ten příběh dobrý. Prostě zhovadilost. 90 minutová nuda, který neměla konce! Uvidímě jestli budu odvažný a podívám se na další díly, protože po tomhle vůbec nevím jestli tu odvahu mít budu! ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Začátek byl poměrně našláplej, spousta vtipů a furt se něco dělo, ale pak začal děj stagnovat, vtipů se nedostávalo a já si řikal, jak vůbec moh někdo tak debilní scénář schválit. Navíc mi ještě donedávna přišla Futurama celkem inteligentní, ale v tomhle filmu bylo nedodělků nejasností a vyloženejch kravin celá řada. Ale jako aspoň tam furt byly oblíbený charaktery, skrytý vtipný nápisy, který se daj stihnout, jenom když se to pauzne a pěkná animace. 59% ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Nadprůměr, ale na kvality krátké stopáže je to málo. Je mi záhadou, proč autoři zasáhli seriál do potencionálně nejslabšího místa - do stopáže - a nechali se svést představou, že vydat jednou za čas film bude divákům stačit. Nápad s příšerou, která představuje spirituální nebe se ale přesto počítá. 70% = 4-/5 ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jsem asi jeden z mála tady, opravdovým fanouškem FUTURAMY a proto tak malé hodnocení. Příběh byl tak podivně smotán, že mi z toho šla až hlava kolem. Nejen že vymizel onen absurdní humor (nepočítám ony 2,3 sucháče), ale i nápady. Prostě zmizela mi nějak z příběhu FUTURAMA. Jednička to vyrovnala alespoň chytlavým scénářem, ale tady se jen pohybuje smutné torzo, hned za simpsnama ve filmu. Musím si napravit chuť nějakým dílem futurami a na tohle už se doufám nebudu nuce koukat znova. Je mi to líto ale jestli je někdo zarytý fanoušek, tak se na to s odstupem podívá, jen tak ze zajímavosti a z hladu po nových dílech, ale raději to pak nechá v dobře skryté, vlhké zásuvce a vystřelí na měsíc k nevrlému farmáři se zelím. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

BENDEOVA HRA bola peklo, BENDEROVO PARADNI TERNO bolo ako tak fajn a moj obľúbeny futuramácky celovečerák bude asi tento. Nie je tú síce až taká veľká kadencia hlášok a vtipov, ale pár scén je slušne nekompromisných ("Chcem za to tvoje prvorodené dieťa." alebo "On sa s nami pári"). Navyše sa to skladá z drobných fajn zápletiek, ktoré vytvárajú celkovú tému. A keď tvorocvia nevedeli ako ďalej, jednoducho to skončili. Dobre odvedená robota... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Název odkazuje na frázi „the beast with two backs“, termín vztahující se k sexuálnímu spojení dvou lidí a běžně používané Williamem Shakespearem. (HellFire)
  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)

Reklama

Reklama