Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu sa dosť podobá na klasickú seriálovú Futuramu (príbeh, humor- už nie len okopírované seriálové gagy ako v 2. filme), no je len priemerná a prekáža jej dĺžka (keby sa celý dej vprace do 22 minút, bolo by to svižnejšie a zábavnejšie). Potom sa mi zdalo, akoby tvorcovia nevedeli, ako to dotiahnu do hodiny a pol a tak do deja vsunuli nezmyselnú časť, v ktorej parodujú LOTR-a. Tu sa takisto nájde pár gagov, no celkovo ide o veľmi lacnú paródiu (ktorá je navyše až príliš šialená- profesor sa oblizuje s Amy, Hermes má prsia, príšery od výmyslu sveta tiež začnú liezť na nervy), nehovoriac ešte o tom, že sa kvôli nej stráca podstata celého základného príbehu. Postupne prichádzam k názoru, že namiesto filmov mohli tvorcovia vyrábať samostatné časti a po troch, či štyroch ich predávať na DVD, pretože zatiaľ sa seriálovej kvalite priblížil len prvý film. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Upřímně uznávám, že nenávidím Fantasy a pošahanýho pána prdelí, ale tento film je skvělý. Jednoznačně je to zatím nejlepší film Futuramy, jsou zde povedené dialogy (už za zhození Sexu ve městě bych dal * :-D), skvělé vtipné situace, zvýšené scény se sexuálním podtextem (vrrrr!!!),ale pořád si myslím, že to může být ještě lepší, že příjde doba kdy se budete u filmu Futuramy řezat nahlas a k neutišení a naprosto bez přestávky, musím uznat, že je to blízko, protože tento film se k mému snu hodně přiblížil.Ale zatím je to to nejlepší, co jsem kdy u Futuramy viděl, takže si právem zaslouží 5*. ()

Reklama

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda Futuramy a Matta Groeninga vůbec netrpělivě čekám na každý nový film z poslední série. Po prvních dvou na sebe navazujících filmech jsem si Bender's Game nemohl nechat ujít. Záměrně jsem nečetl dopředu kritiku, ani obsah filmu a o to víc jsem byl zvědavý. Po klasickém začátku plném pro hrdiny typických vtípků, jsem se dostal do části, kdy se seriál přeorientuje na "parodii" na Pána Prstenů. Tato část mě poněkud zklamala, nemyslím si, že to byl zrovna originální nápad a chvílemi mě film i nudil. Celkově jsem byl poněkud zklamaný, ale přesto jsem rád že sem zase po čase mohl vidět své animované hrdiny v novém příběhu. Snad poslední díl završí celý seriál nějakým nezapomenutelným dobrodružstvým. Na 5 to nebylo, ale 4 hvězdičky přesto dávam. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Money, money, money - must be funny! Aneb když už děláte něco čistě zištně a jde to na tom vidět, udělejte to prosím tak, aby to za ty peníze stálo. A když už v tom budete, nemusíte močit a plivat na štít jednoho z nejlepších animovaných seriálů poslední doby. Takže tak. Ani památka po sociálně/politicko-kritických motivech, zato snaha o co nejčastější citace a intertextuální přesahy do dnešní popkultury tady hraničí s obžerstvím a především - nejsou vůbec vtipné. Hodinu a půl trvající mlácení prázdné slámy, takže nemůžu jinak - milí tvůrci: "Kiss my soft pink ass!" 30% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Po predesle casti zase Futurama, ktera nepripomina bozsky serial jen vzhledem postav. Nekolik skvelych vtipu by nezapadlo ani za nejlepsich let. Skoda jen, ze v pulce se jednotlive pribehy lehce rozejdou, protoze posadka Planet expres funguje nejlepe pohromade. I opovrhovane parodovani Pana prstenu zde MA svuj vyznam a neni jen levnou atrakci pro fandy Scary movie. A kdyby - stejne vetsinu toho uz zname z traileru, tvurci se pomerne hlidali a dal zustane jen u sikovne pretransformovanych jmen (Frydo, Legola...) a semtam nejakeho odkazu. Film ma sve tempo, pribeh je pak v duchu serialovych silenych "vedeckych" teorii o paralelnich vesmirech a velmi prijemne se na to kouka. Futurama zije dal.______ Me opravene titulky najdete ZDE ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama