Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne zatim nejlepsi futuramackej film, kde 50 minut je normalni dej, kde ale tak nak o nic velkyho nejde a kazda postava resi naky svoje problemy a je to hodne vtipny a misty hodne napadity a pak se na posledni pulhodinku dej presune do Benderovo fantazie, coz je hodne viditelna parodie na Pana Prstenu a to je snad jeste vtipnejsi nez ten dej predtim. Sice se film misty rozpada na jednotlivy scenky, ale vubec to nevadi a proste jsem se stejne jako u vseho ostatniho, co se tyka Futuramy, skvele bavil. Jedina vytka spociva v tom, ze tu chybi super drtic Zapp. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Super, spolehlive zatim nejlepsi kousek ze sfery filmove Futuramy. Je to snad vubec poprve, co se ve filmu blyskla fantasticka forma tvurcu, ktera pravidelne zdobila serial, bohuzel to ale vydrzelo jen prvni tretinu. Pak se tam neco zvrtlo a zapadlo to na uroven predchozich filmu, uprostred to dokonce propadlo i kousek pod ni. Nakonec ale prislo relativni osvobozeni a castecna satisfakce v podani fantasy sveta a lotr parodie. 7/10 ()

Reklama

KanjiVital 

všechny recenze uživatele

První půlka třetího futuramovského filmu není vůbec špatná, ale ta druhá dějová linka, parodující Pána prstenů, mi tam prostě nesedí. Možná tvůrci měli natočit místo celovečerního filmu 3 kvlaitnější epizody, protože tohle je na takový kult, jakým Futurama bezpochyp je, celkem málo. Zatím nejslabší futuramovský celovečerák. Obrovské zklámání a nuda. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už ten začátek s odkazem na Žlutou ponorku, mě, jakožto Beatlofila, patřičně naladil, no a poté je to jedna velká jízda, skoro až na vlastní nebezpečí, protože bolest bránice býti po chvilce zaručena. Škoda jen, že když je to Benderova hra, je tam tahle úpe nejvíc nejlepší postavička až moc málo. No a parodie na LOTRa už to prostě zabila, kostišška :-)) ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

To si raději pustím 4 průměrný díly a vyjde mi to líp. Potrvá to stejně dlouho a pobavím se mnohem víc. Slibný rozjezd mě nabudil, pak už se to stalou hodně nepovedou a trapnou Benderovou hrou. Vtip zmizel kdesi v hlubinách Morie... Tady bohužel "do třetice všeho dobrého" neplatí, co se celovečerních Futurama filmů týče. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)

Reklama

Reklama