Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

boshke 

všechny recenze uživatele

Má filmová jednička (samozřejmě mezi Futurama filmy). Na druhou stranu to není tak těžké být v takové konkurenci nejlepší (aneb mezi slepými jednooký králem, že). Trojka začíná nadějně, ostatně jako i dva filmy předchozí, pak to chvíli vypadá na totální fantasmagorii, nakonec si mne však ta parodie získala a poměrně jsem se bavil... 70% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

To si raději pustím 4 průměrný díly a vyjde mi to líp. Potrvá to stejně dlouho a pobavím se mnohem víc. Slibný rozjezd mě nabudil, pak už se to stalou hodně nepovedou a trapnou Benderovou hrou. Vtip zmizel kdesi v hlubinách Morie... Tady bohužel "do třetice všeho dobrého" neplatí, co se celovečerních Futurama filmů týče. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých podarenejších filmov zo sveta Futurama. Vtipné rozhovory ale inak prvá polovica filmu ničím nijako extra neprekvapí. Až v druhej polovici som sa začal trocha baviť, keď sa dostalo na parodovanie Pána prsteňov či Teletubies. Pre niekoho to môže byť dosť metúci diel pretože sa časové a priestorové kontinuum presúva ako sa scenáristom páči ale v podstate to bolo natočené ako tri diely seriálu a nie ako jeden film tak sa asi niet čo čudovať. 69% ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Super, spolehlive zatim nejlepsi kousek ze sfery filmove Futuramy. Je to snad vubec poprve, co se ve filmu blyskla fantasticka forma tvurcu, ktera pravidelne zdobila serial, bohuzel to ale vydrzelo jen prvni tretinu. Pak se tam neco zvrtlo a zapadlo to na uroven predchozich filmu, uprostred to dokonce propadlo i kousek pod ni. Nakonec ale prislo relativni osvobozeni a castecna satisfakce v podani fantasy sveta a lotr parodie. 7/10 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama