Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Cedr 

všechny recenze uživatele

No konečně! Předchozí dva filmy ve srovnání s kultovním seriálem působily velmi vyčpěle a tvůrci by se za tento dlouho očekávaný comeback měli spíš stydět, ale do třetice to dopadlo konečně výrazně líp! Děj díky konstatním dávkám (tentokrát už konečně kvalitního) humoru ani trochu nenudí. Kvalitě seriálu se to stále ještě sice nevyrovná, ale laťka je tak vysoko, že její překonaní už nebude možné. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na to jaký špatný pocit jsem měl z parodování PÁNA PRSTENŮ a celého toho fantasy světa to dopadlo nad má očekávání. Navíc části s šíleným Benderem mě dokázali jako vždy úplně odrovnat. Sice mi tady chyběla obrovská vesmírná bitva, ale něco mi říká, že tu opravdu nejlepší si tvůrci schovali do posledního filmu. Benderova ikonická filmová scéna č. 3: Bender v Halově institutu volá o pomoc. ()

Reklama

SLOTH 

všechny recenze uživatele

nebylo to spatne to vubec ne ale futurama jae plna delani si srandy z neceho znameho ale myslim ze byl tah vedle udelat z toho jeden celej film jeho podobnost k panovi prstenu me nekdy no vite..srala ano takove slovo jsme musel pouzit protoze vy si stejne nepridavate lidi podle komentaru ale podle toho jeslti josu znami nebo ne. takze jak rikam je to stara dobra futurama jen o neco horsi ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

To si raději pustím 4 průměrný díly a vyjde mi to líp. Potrvá to stejně dlouho a pobavím se mnohem víc. Slibný rozjezd mě nabudil, pak už se to stalou hodně nepovedou a trapnou Benderovou hrou. Vtip zmizel kdesi v hlubinách Morie... Tady bohužel "do třetice všeho dobrého" neplatí, co se celovečerních Futurama filmů týče. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno