Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Timak 

všechny recenze uživatele

Asi je dobre ze uz je konec. S kvalitou serialu se to neda srovnat ani v nejmensim a uz davno to nema kouzlo ani vtip. Filmy nemely radeji vubec vyjit a vsichni by vzpominali na Futuramu s laskou a ne s otazkou -WTF? Jedinej film, ktery byl jeste celkem dobry byl podle meho nazoru Bender's Game ... tak adieu a radeji uz ne nekdy priste ... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to tu mrtvější než loňská kočka......... Staré Vegas udělalu "bum" ať žije Nové Vegas. Kosmická raketa s přívěsným vozíkem je geniální. CITÁT - Co se stalo hadům a žábám?....... Tohle je bombová sranda ve Vesmíru, perfektní hlášky, dobré situace a naprosto geniální konec. CITÁT - V topologie kosmologie....jó, jó, jó....... ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme konec. Asi. Očkával jsem, že si tvůrci do posledního filmu schovali do rukávu nějáké to eso a je pravda, že schovali. Jen jich nebylo tolik kolik jsem čekal. Například Bender nedostal moc prostoru zatímco Fry si pro sebe ukradl ty nejlepší části. Profesor se Zoidbergem měli snad jen čestné camea a Otík zmizel úplně. Nechci přehnaně kritizovat protože se mi film líbil (konec byl velice důmyslný a jsem s ním opravdu hodně spokojený), ale nemůžu se ubránit pocitu, že mohl být lepší. No a závěrečné hodnocení oblíbenosti FUTURAMA filmů? The Beast with a Billion Backs, Bender's Big Score, Bender's Game, Into the Wild Green Yonder. Benderova ikonická filmová scéna č. 4: Benderova poprava v poušti ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Poslední kousek do DVDtéky Futuramy... opět ve stylu jako jeden seriálový díl, roztáhnutý na hodinu a půl, vystlaný zkomplikováním děje a postranními příběhy (které však nebyly tak výrazné jako v předchozích). Fanouškovi Futuramy, jako jsem já, to celkem zábavu přinese, ale není to nejsilnější kousek, spíš průměr... ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Jako už tradičně u každého futufilmu, problémem je rozvleklý děj a rozdrobené gagy.. Abych řekl pravdu, z každého předchozího filmu si pamatuju jen velmi stručně děj, ale žádné zásadní fórky se mi do hlavy nestihly dostat, jako tomu bylo téměř u každého dílu seriálu. Každopádně, jako zakončení se mi to zdá celkem důstojné, zvlášť konec příběhu, potažmo celé Futuramy, byl dojemný.. Takže ještě jednou díky Matte! "Look out Vegas, I´ve got a system!!.........Hohohohoho....oooooo..... I´m bankrupt" :-D ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)
  • Věta na začátku Futuramy psaná mimozemským jazykem říká: „Lidé nás neporazí.“ Nápis v mimozemském jazyce pod horskou dráhou znamená: „Varování: Padající lidé.“ (HellFire)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)

Reklama

Reklama