Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Posledni filmova Futurama? Dobre, takze je na case to cele zesumarizovat - filmovy format Futurame totalne nesedi a tvurcum se navic nadobro vyzdimala vtipna kase. V porovnani se serialem vsechny 4 Futurama-filmy absolutne propadly. Znamena to ze je to spatne? Vubec ne. V rozsahlejsi stopazi si tvurci muzou mnohem vic vyhrat s koncepcnim pribehovym formatem a vsechny 4 kousky se udrzely na lehce nadprumerne urovni nekde okolo hranice 3 a 4 hvezd. Into The Wild Green Yonder je logicke finalove vyusteni, ktere se drzi podobne struktury jako predchozi dily - vtipne akcni zacatek, ktery s pribyvajicim casem zacne serioznet a gradovat, coz zde diky celkovemu finale plati dvojnasobne. To, ze se ale i pres zajimavy pribeh v cele druhe pulce uz vazne nevyhnete nude se bohuzel ignorovat neda. Pokud to mel byt skutecne definitivni konec Futuramy, pak si nejsem jist, ze byl zcela dustojny, ale alespon to bylo zakonceno na spravne pozitivni a otevrene vlne. 6/10 ()

TomStall 

všechny recenze uživatele

Jako už tradičně u každého futufilmu, problémem je rozvleklý děj a rozdrobené gagy.. Abych řekl pravdu, z každého předchozího filmu si pamatuju jen velmi stručně děj, ale žádné zásadní fórky se mi do hlavy nestihly dostat, jako tomu bylo téměř u každého dílu seriálu. Každopádně, jako zakončení se mi to zdá celkem důstojné, zvlášť konec příběhu, potažmo celé Futuramy, byl dojemný.. Takže ještě jednou díky Matte! "Look out Vegas, I´ve got a system!!.........Hohohohoho....oooooo..... I´m bankrupt" :-D ()

Reklama

Smejky87 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že 90 minut je na Futuramu potažmo její tvůrce moc. Po tomto filmu už to mohu říci zcela otevřeně. Samozřejmě, jsou tam momenty, kterým se rádi zasmějete, ale nějaké silnější souvislosti, nebo nedejbože hlubší děj, to ne! A z mnoha situací se jistě dalo vymáčknout víc..Bender na pokerovém turnaji?! Na tom by se snad dal postavit i celý film, bohužel to tak ani zdaleka není. Dávám 3, protože jsem velký fanda a těším se na nové díly seriálu. ()

krypton22 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než třetí film, o chlup lepší než druhý, víc se k tomu bohužel říct nedá. Doufal jsem v katarzi, která nepřišla, čekal jsem emoce, které se nedostavily (až na jeden moment těsně před koncem) a nebýt solidního příběhu a (konečně) několika záblesků humoru, byl by to smutný konec legendy. Snad to příště bude lepší (ať už to příště bude za rok nebo za 10 let). ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je to tu mrtvější než loňská kočka......... Staré Vegas udělalu "bum" ať žije Nové Vegas. Kosmická raketa s přívěsným vozíkem je geniální. CITÁT - Co se stalo hadům a žábám?....... Tohle je bombová sranda ve Vesmíru, perfektní hlášky, dobré situace a naprosto geniální konec. CITÁT - V topologie kosmologie....jó, jó, jó....... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Věta na začátku Futuramy psaná mimozemským jazykem říká: „Lidé nás neporazí.“ Nápis v mimozemském jazyce pod horskou dráhou znamená: „Varování: Padající lidé.“ (HellFire)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)

Reklama

Reklama