Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Scénář: Matt Groening Není to přímo odpad, ale je to naprosto zbytečný film. 90 minut žalostné výplně, která vámi propluje asi jako díl seriálu TAK JDE ČAS. Dokonce ani kdyby to bylo rozdelené na samotné 3 epizody dopadlo by to určitě stejně. Nejlepší zůstává furt první film! 10% ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Futurama se (asi) rozloučila v jiném duchu, než v jakém se nesly předešlé filmy. Méně potrhlé, více zaměřené na (potrhlý) příběh a serioznější (?). Příjemně pomalé tempo možná byla jen moje iluze, protože jsem si chtěl maximálně užít každou scénu (už čtvrtá závorka ve třetí větě!), a protože snad závorka odvedla pozornost, nemusím dokončovat větu, jejíž smysluplný konec mě nenapadá... Futurama vždycky stála na vtipu vycházejícím z postav, ten asi poprvé patří přirozeně i do příběhu, a tak je ITWGY "nejfilmovější", ale i nejsušší a nejuměřenější, a při podrobném pohledu i snad v něčem lepší. Ne nejlepší, ne nejhorší, jen krapet jiná. Možné loučení se obešlo bez patosu (který by si ale zasloužil a škoda že nebyl, chci si zaslzet!) a já si jen přeju, aby někdy došlo na naznačený nápad, který celý film ukončuje. A na spin-off Dr. Zoidberga! Huhuhuhůů! Takže: Jeden o jeden zbytečný komentář k Futuramě více, znamená větší počet komentů pro... (6x!) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od nudnej a nevtipnej predošlej Benderovej hry je Into the Wild Green Yonder skvelá zbierka výborných gagov, satiry a popkultúrnych odkazov (Snoop Dogg, Duran Duran!!!). Bohužiaľ chýba tomu silnejší dej ako mali prvé dva filmy. Ale zábava je to výdatná. Azda to nebude skutočný záver, ale iba overtúra k novým dobrodrúžstvam (ako napovedá záver). ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Napadá mne dost hodnotících slov. Nuda. Bída. Sr*čka. Uvažoval jsem nad tou jednou hvězdičkou ze shovívavosti a z jistého respektu vůči renomé Futuramy. Nakonec jsem se však rozhodl nazývat věci pravými jmény... Nadmíru nudná a nezáživná (i na poměry "futu-filmů") propaganda ekofanatismu a feminismu. I ta tragédie s odpornou grafikou - The Last Adventure - byla o mnoho lepší... Prosím vás, už ne, nechte Futuramu na pokoji. Co vám udělala? 10% ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Posledni filmova Futurama? Dobre, takze je na case to cele zesumarizovat - filmovy format Futurame totalne nesedi a tvurcum se navic nadobro vyzdimala vtipna kase. V porovnani se serialem vsechny 4 Futurama-filmy absolutne propadly. Znamena to ze je to spatne? Vubec ne. V rozsahlejsi stopazi si tvurci muzou mnohem vic vyhrat s koncepcnim pribehovym formatem a vsechny 4 kousky se udrzely na lehce nadprumerne urovni nekde okolo hranice 3 a 4 hvezd. Into The Wild Green Yonder je logicke finalove vyusteni, ktere se drzi podobne struktury jako predchozi dily - vtipne akcni zacatek, ktery s pribyvajicim casem zacne serioznet a gradovat, coz zde diky celkovemu finale plati dvojnasobne. To, ze se ale i pres zajimavy pribeh v cele druhe pulce uz vazne nevyhnete nude se bohuzel ignorovat neda. Pokud to mel byt skutecne definitivni konec Futuramy, pak si nejsem jist, ze byl zcela dustojny, ale alespon to bylo zakonceno na spravne pozitivni a otevrene vlne. 6/10 ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Na snímek navazuje 1. epizoda 6. série seriálu s názvem „Znovuzrození“. (722018954)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)

Reklama

Reklama