Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (270)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že to vlastně nebylo úplně špatný. Thomas Haden Church tu poprvé hraje tak, že je s ním dokonce i docela legrace. Vlastně legrace nejvíc z celého filmu. Scény s ním jsou totiž to nejvtipnější, co tenhle film nabízí. To Sandra Bullock tady sice vypadá jak nějaká mulatka z ghetta, ale i přes tu její trapnost jí to dokážete odpustit. Když se totiž podíváte na rok výroby, tak zjistíte, že ještě ten samý rok natočila Zrození šampióna, kde nám všem vytřela zrak tím, jak dobrá umí být. Takže nakonec dobrý. Místy zbytečná průměrná romantika a místy bláznivá komedie, která dokáže zvednout náladu v téměř každé situaci. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že to bol jeden naozaj pútavý film, pri ktorom som sa rozplakala, bola to síce komédia, pritiahnutá za vlasy, ale ak ste dávali dobrý pozor neujde vám hlboká myšlienka. A to, že sa ľudia nemajú meniť tak, ako ich chcú ostatní. Pekný film, zaujímavý a dynamický dej v ktorom sa stále niečo deje, príjemní herci, pekná kamera, scenár bol v pohode, rovnako aj hudba. Takých 75%. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Beriem to ako totálne odlahčenie, totálny relax, ktorý nič nerieši okrem Steva:)...nemôžem to brať ako komédiu, nič komediálne vo filme nie je (s výnimkou komediálneho výkonu Bradleya Coopera). Sandra je snaživá, aj keď miestami nadmieru únosne afektujúca, na druhej strane, postava bola napísaná dosť dementne a tak bolo herectvo adekvátne...Film nestrhne, neuchváti, nerozosmeje, miestami len trošku pouráža "šedú mozgovú". ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock až po pětí letech od Crashe dostala šanci znovu ukázat, že hrát umí. Dokonce ty možnosti byly tři a jak tady, v Návrhu nebo v Blind Side ukázala, že zvládne nekompromisní šéfku, sexy maminu i potrhlou a nechutně chytrou lamičku :-) Ty proměny jsou tak markantní a ukazují, že dovede zahrát opravdu všechno, proto ji za sebe dávám titul nejlepší herečky za rok 2009. FIlm sám o sobě drží pohromadě díky "podprahovým" vtípkům a hereckému talentu snad všech herců na place. Tři a půl. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama