Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (270)

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, možná si to tu třetí hvězdu nezaslouží, přesto jí dám. Určitě se jedná o další z filmů, kdy je rozdíl mezi trapností a vtipností velmi tenký, já se rozhodl vzít to celé s nadhledem a nakonec to docela fungovalo. Když k tomu připočtu "totálně na ránu" Sandru Bullock a sympaťáka Coopera, lehce podpůměrná komedie z toho je určitě. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se rozhodla zaplnit prázdné místo pozitivity svým úsměvem, elánem a nezměrnou vytrvalostí. A čím déle budete pozorovat její červené boty, tím více si ji zamilujete. Střeštěná a plná energie pronásleduje Steva a je ochotna pro něj skočit i do té nejhlubší jámy :-) Navíc jí to i v těch 45 letech náramně slušelo... ;-) 70% ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Třetí film v řadě, kde se mi Sandra Bullock zatraceně líbila. Pokud měl někdo herecky šťastný rok 2009 a znovu si tak nakopnul svoji kariéru, byla to právě ona...Její bláznivý křížovkářský diblík byl okouzlující a zcela zastínil "Bokovkáře" i kluka z "Vegas" a propůjčil této jinak průměrné komedii něco navíc... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak Sandra Bullock si za toto nezaslúžila Zlatú Malinu, síce liezla dosť na nervy..ale nie na "výkon" hodný tejto ceny...ale All About Steve je taká tuctová komédia, v ktorej sa nedopatrením ukázal Bradley "Hangover" Cooper, ktorý bol len témou filmu, ale nevyužitou...ale exceloval tu Thomas Haden Church, ktorý tento podpriemerný snímok vytiahol z bahna nezaujímavej komédie... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)

Reklama

Reklama