Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (270)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock s příšernýma vlasama v roli potrhlé ženské s děsnýma botama, která snad zákonitě musí otravovat úplně každého. Nicméně film byl na odpočinek dobrý, místama vtipný, prostě pohodová komedie, od které člověk dostane přesně to co očekával. Ocenění hvězdné maliny opravdu nechápu, tento rok tu bylo mnoho mnoho horších filmů. I když bych Mary Horowitzovou musela zabít, kdybych jí někdy potkala, kdyby mi rodiče dohodili Bradleyho Coopera, nejspíš bych se zachovala stejně a vrhla se na něj už v autě. 3* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem shlédla čtyři komedie (konkrétně Moje žena a jiné katastrofy, Jen přes její mrtvolu, Zahulíme uvidíme 2 a Slečna zamilovaná) , z nichž u tří jsem po pár minutách zabrousila k internetu a během jejich sledování surfovala, aniž by mi cokoli podstatného unikalo, jen tahle komedie, od které jsem si moc neslibovala, mě přesvědčila se k internetu neuchylovat a sledovat jí pozorně až do konce... Slušně jsem se bavila, pár scén mě rozesmálo a dobrá nálada vydržela i dlouho po dokoukání... Sandru Bullock nemusím, ale v tomhle filmu mi nevadila a do konce mě její Mary slušně bavila... Není to žádná perla, ale po dnešním komediálním maratónu si uvědomuju, že natočit zábavnou komedii není žádná sranda a tahle u mě jako jediná uspěla. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevtipná a místy mocně iritující záležitost.Až si člověk říká,jestli to hvězda formátu Sandry Bullock má zapotřebí.Ne snad,že by svojí postavu zahrála špatně,ale ta sama o sobě je tak neskutečně špatně napsaná,že mě osobně byla od samého začátku krajně nesympatická a nedokázal sem se s ní sžít,natož jí fandit.Z celého obsazení to tak zachraňuje snad jen Thomas Haden Church.Protentokrát přistála zlatá malina ve správných rukách... ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a Bradley Cooper by mohli být skvělý pár do romantické komedie. Ve Slečně zamilované jenže něco chybí. Že by jiskření mezi oběma? Zatímco hrdinka je tak specifická a neobvyklá, až je otravná, hrdina je unylý. Těžko vinit herce. Sandra je v té protivnosti prostě až moc dobrá. Bradley naopak tentokrát nemá své pověstné charisma o co opřít. Scénář působí jako nahozený v hrubých rysech a výsledek je celý jakoby televizní. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama